zaydn 36+5 haftalık hamileyim ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ordan oraya hoplaya zıplaya gidiyorum bazen unutuyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Asyaveannesi36 zaydn bende böyleyim 32+1im hiç durmuyorum ev sürekli derli toplu dursun herşey yerli yerinde olsun istiyorum 🤦🏻♀️
31hulya31 zaydn 36+2 çok şükür bende aynıyım çok nadir halsizlik oluyor onun dışında baya hareketliyim 😂 maşallah 🧿 bize 😂
zaydn Lavantakokusu yok hiç öyle değilim bazen öyle enerjik oluyorum ki eşim bile diyor hamile olduğunu unutuyorum 🤦🏻♀️😂
zaydn Asyaveannesi36 ay hiç deme kız bide kafama esiyor direk hop asagi iniyorum çarşıya falan 🤦🏻♀️😂
cennetomrummm21 Asyaveannesi36 Aynii Benn Valla 😂😂 30+1′im Yerimde Duramiyorum Oraya Buraya Koşturmaktan Bide 3 Yaşında Kızım Var Zor Yaa 😂
Rainbow0126 nevarneyokk ve 30 haftalık ben de aynı bu şekilde okuyorum yazılanları 😂 inşallah eşim görmez naz yapıyom sanacak şimdi 😂🙈 evi falan süpürmemekten süpürgenin toz yerinin nasıl açıldığını unutmuşum 😂🙈
Bendiyebiri Rainbow0126 nevarneyokk Kızlar beni ne güldürdünüz ya süpürge yorumun beni benden aldı😂😂😂 Bende şuan yatağımdan hala çıkmadım ama çokda açım 🤤 bazen taş gibiyim bazen bir panda gibi 😩
Anemoniasp zaydn Ben de yuvarlanıyorum işte. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Hasta gibi hissediyorum 😀