Esra-2121 Merhaba . Bu postu ablam için açıyorum. Ablamın adeti üç gün gecikince test yapmış ve çift çizgi görmüş. Gidip tahlil vermiş HCG 94.13 çıkmış. Anlayanlar bu değer için yorum yapabilir mi? Kendisi 8 aydır evli ve başından beri istiyordular 🙏🏽
Minnakkurabiyeveannesi27 Esra-2121 kuzum Adeti 3 gün geciktiği için doktor düşük demiş ama geç döllenme ihtimalini düşünmemiş doktor iki gün sonra tekrar bir kan tahlili versin değer %35-45 arası artmissa sağlıklı bir gebelik demektir
Nermin_nur1 Esra-2121 vallahi gayet iyi değeri . Ben 36 ile öğrendim iki gün sonra 87 lere çıktı iki katı artıyorsa sorun yok demektir hayırlı uğurlu olsun ❤️
Beyzabeser Esra-2121 benim degerim 15kem ogrendim nasil dusukmus şöyle doktorlara gitmeyin doktoru degistirin
Edaozencan Esra-2121 geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrar test verain 2 katına çıkıyosa aoeun yok demektir. Ama şuan için normal herkesin aynı olmuyor üzülmesin 🥰 Allah hayırlısıyla nasip etsin
K_k1905 Esra-2121 değeri düşük müüü 😳😳😳 o nasıl doktor ya gayet iyi bir değer. Gebelik güzel devam ederse artar zaten
Terspektif Esra-2121 geç döllenme olabilir 2 günde bir kan tahlilini yenilesin en az %70 artması gerekiyor 2 günde bir
Esra-2121 Heyecandan devlet hastanesine gitmiş, oradaki doktor öyle demiş değer düşük demiş ve ultrasonda kese görünmemiş. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkürler ☺️ İki gün sonra tekrar test verip daha iyi bir hastaneye gidecek.
Beyzanur_krcn1 Esra-2121 aynı şeyleri 4 gün önce bende yaşadım değerlerin düşük falan dediler kese gozumuyo kimyasal gebelik dediler Altan muane falan hiç gözükmedi ilaç verdiler içtim ve olan çocuğumu kan değeri yüzünden düşürdüler ilacı içtikten sonra benden affedersiniz ama parça geldi doktorlar yüzünden düşük yaptım anliycaginiz o yüzden ablaniz çok iyi düşünsün benim yaptığım hataya düşmesin 😔
Gulsen54 Esra-2121 1500 küsürlerde kese görünür canım o konuda da sıkıntı yapmasın ben 400 ile öğrendim doktorum ancak o değerlerde kese görünür demişti sadece alttan muayne ile rahim duvarın kalınlaşmış demişti bu da gebelik olduğunun bir göstergesiymiş
muge1661 Beyzanur_krcn1 çok geçmiş olsunama doktorunuza güvenmiyorduysanız neden başka bir doktora gitmediniz.. belkide gerçekten sağlıksı bir döllenme olmadığı için değerniz yükselmedi.. doktorlar böyle birşeyin vebalini alır mı üstüne bence doktorunuzu suçlamayın
Blossom Esra-2121 Değer düşük derken ultrasonda görülmeyecek kadar düşük demiştir. Bir de kese görülmeden doktorlar kesin hamilesiniz demek istemiyor. Çünkü insan umutlanıyor, herkese söylüyor. Bir bakıyor kimyasal gebelik. O yüzden temkinli yaklaşıyor doktorlar. 2 günde bir kan verip düzenli artış var mı baktırın. Hayırlı olsun.
Gulsen54 Esra-2121 Geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar versin 2 katı ve üstü çıkarsa sağlıklı bir gebelik olarak görülüyor şimdiden kendini strese sokmasın görümcem 20li bir değerle öğrendi hamile olduğunu yine arkadaşım da öyle ilk öğrendiğinde 21 di çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi bebiş
syma33 Esra-2121 Hamile canım iki gün sonra tekrar kan versin eğer değer iki kat artıyorsa sağlıklı ilerliyor anlamında oluyor inşallah bir skinti olmaz Allah’ın izniyle