Nurgulvrl_ Snm123 benim çizgi varla yok arası gibiydi edetimden 3 gün önce yapmıştım kan tahlilim de 212 çıkmıştı..
Annehayalim Snm123 Çarşamba sabah 37,5tu cuma akşamı 193 çıktı haberleseleşelim 2 Ekim’de kimyasal düşük yapmıştım yine korkuyorum buda öyle olcak diye ama değer iyi artmista sırt ağrısı kasık ağrısı aşırı cisim geliyor hemen rahatsız edip sancı yapiyo
ilknurA1- Snm123 1 hafta sonra beta hcgmi ölçtürmek için acile gittim 2926 çıktı bence bi doktora görünmelisin :))
Esraeee Snm123 iki günde bir iki katına çıkması sağlıklı olduğunu gösterir. Sizin de artışınız gayet iyi
Annehayalim Snm123 değerlerimiz aşırı yakın sen 4 gün sonra ben 2 gün sonra vermişim kanı muhtemel benimde 400ludur peki kese için ne zaman çağırdı ?
Esraeee Snm123 değeriniz gereği kadar yükseldiği için sorun görmemiştir. Gayet sağlıklı yükselmiş sıkıntı etmeyin
canoz-21 Snm123 Ben de silik çizgi ile öğrendim canım. Kan verdiğimde beta hcg değerim 20 idi. Hiçbir problem yaşamadan gebeliğim sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Şimdi 34+5′teyiz.
Ilknur35 Snm123 Ben reglime 3 gün geçince test yaptım sadece ışığa tutunca çok silik çizgi vardı o gün kan verdim 220 idi canım.Senin kaç gün geçti olabilir bence çok normal.
Ayseguldev Fatosduzgun55 Bende 17yle öğrendim adetim 3 gün geçmişti bana da geç döllenme dedi doktor suan 11 haftalığız cinsiyeti belli mi senin canım 😌
Snm123 Annehayalim cuma günü vajinal ultrason ile görülür ama salı günü kesin karından görülür salı gel dedi canım sen birdaha verdin mi
Sarikan93 Snm123 hiç korkma canım benimde öyleydi tüp bebekle anne oldum transferinin 8. Günü gabalik testi yaptım silik çıktı belli bile olmuyordu doğru düzgün akşamına HCG degerim 22.7 çıktı şuan 13 haftalık hamileyim herşey yolunda bebeğimin gelişimi güzel hatta son adet tarihime göre bir tık önden bile gidiyor gelişimi sende hiç korkma bebeğin gayet sağlıklı olucak Allah’ın izniyle
Annehayalim Snm123 bugünmu gidiceksin haber et mutlaka 🥰 bende cuma yada cumartesi giderim dedim bakalım