Melisagncm Snm123 evet düzenli şekilde iki günde bir kan verdim ve iki kat attığını gördük sonra da keseyi gördük çok Şükür kan takibini bıraktık 😊
Snm123 @“Melisagncm”#p18849344anladkm canım değerlerin kaçtı hatırlıyor musun hep tam iki katı mı arttı
Cilekliruyam Snm123 canım iki gün sonra kan testi verememiştim bir hafta sonra vermiştim 1000küsür çıkmıştı ona rağmen kese falan görünmemişti. 2 hafta daha bekledim kese ve kalp atışı duydum. Çok stres olmuştum sağlıksız diye
Plllvr111 Snm123 yok tekrar beta bakılmadı. Sonrası hep ultrasonla gitti. Ben 4.5 aylıkken az bi bulantı dışında hiçbir belirti yaşamadım canım hala da öyle çok rahat geçiyor çok şükür karnım bile yeni yeni belli oluyor ☺️
Snm123 Plllvr111 benimde hiç çok canım ne uyku hali ne göğüs hassasiyeti ne sık idrara çıkma hiç birisi yok
Snm123 Sedaaaa2 yaaa iki gün sonra baktırdınız mı tekrar peki yada sonra bidaha ne zaman bakıldı kaç çıkmıştı
Plllvr111 Snm123 belki senin de rahat geçer hiç endişelenme bence bende ne aşerdim ne uyku oldu ne yorgunluk hareketlerini hissetmesem hamile olduğumu bile anlamıyordum
Sedaaaa2 Snm123 yok ben 2 hafta sonra gittim doktora keseyi gördük direk öyle git kan ver falan diye kendımı strese sokmadım ne yalan soyleym
Bebissko Snm123 Snm123 bende hiç bir belirti hissetmedim hamile olduğumu bile tesadüfen öğrendim büyük ihtimalle sizinde değerler yüksek çıkar telaşlanmayın sadece kendinize dikkat edin bu aylar çok önemli bol bol dinlenin☺️☺️