pnrylcn
zeydefem
Melikeb19 kızlar 24 saatlik idrar sonucum çok çok çok şükür ki temiz geldi 2,5 günün sonunda birşeyler yiyip içmeme müsade ettiler ve detaylı da riskli çıktığı için 3 gün sonra tekrarlamam gerektiğini bebeğin daha rahat beslenmesi az da olsa benden bişeyler alıp gerilememesi için her yemekten sonra bir saat soluma yatmamı tansiyon vs için düzenli ilaç kullanmamı tuzsuz yemek yememi ve gün aşırı nst girmemi söyleyerek bıraktılar. Ben oradayken aynı durumda bir hasta geldi ve suyu da azaldığı için acil sezeryanla aldılar bebişi hiçte şakları yokmuş. Bana bebeğin hareketlerini düzenli takip edip bir sıkıntı olmadığı taktirde idrar temiz çıktığı için Doğum bekleyebilecegiöizi acil bişey olurda direk sezeryanla müdahale edileceğini söylediler. Doğumhane içerisinde yatırdılar ve gercekten iki gündür gördüklerim duyduklarım beni tam anlamıyla yıprattı. Her açıdan destek oldunuz herşey için size çok teşekkür ederim inşallah hepimiz yavrularımızı sagasaglim alırız kucağımıza Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın çok zormuş gerçekten bir kere bir sıkıntı gördüm aklım cıkıyor zannettim riskli gebelere başından beri bir problemle uğraşanlara Allah çok çok yardım etsin dayanılır gibi birşey değil birşey olacak korkusu....