Busbus03 Benim listem baya kabarık 🙈 Milat Çağan Goktug Batın Arın Akay Alaz roman Umay Tugberk Umay Arel Pamir Rozi Leon Yankı Siraç Marsel Asil
Busbus03 Doguloji Milat Çağan Goktug Batın Arın Akay Alaz roman Umay Tugberk Umay Arel Pamir Rozi Leon Yankı Siraç Marsel Asil
Busbus03 miyopmom Milat Çağan Goktug Batın Arın Akay Alaz roman Umay Tugberk Umay Arel Pamir Rozi Leon Yankı Siraç Marsel Asil
Busbus03 2Prensveannesi Milat Çağan Goktug Batın Arın Akay Alaz roman Umay Tugberk Umay Arel Pamir Rozi Leon Yankı Siraç Marsel Asil
Minnikkuzuuu Glser asil bi isim ya anlamıda güzel melik kuranda da geçiyor isminin özelliğini taşırsa yaşadık 😁😁 sen eşine bida çıtlat ben taşıyom doğurcam daha çok benim hakkım de 😁
Glser Minnikkuzuuu yaa o zaten olsun dio ama ben oda sevsin de olsun istiyorum sadece ben istediğim için değil Alper olsun dedi oda ilk oğlumu da İlker yiğit çok zorlama duruo isim lerinben söylüyorum zaten o aralarından seçip bende okeylersem o olcak ama ben Melik çağrıya vuruldum kaldim
Essimsii06 Doguloji bende yeni öğrendim bir oğluşum olacağını ama en başından beri hep hissediyordum sadece erkek ismi ayarladık kendimizce ve sonunda bebişimizi fasülye yerine ismiyle sevebiliyoruz “ASİL” koyduk umarım beğenirsin 💙
Naru Mervehifaa hahahhaha sen de benim gibi ali kısmı kesin devamı karışık 😂 ben de ali mert ali devran düşündüm
GamzeAkdgn Doguloji eşim çok koyu bir Beşiktaşlıyım olduğu icin tutturdu erkek olursa Kartal olsun diye 🤦🏻♀️