Minnikkuzuuu Glser asil bi isim ya anlamıda güzel melik kuranda da geçiyor isminin özelliğini taşırsa yaşadık 😁😁 sen eşine bida çıtlat ben taşıyom doğurcam daha çok benim hakkım de 😁
Fundabshn Bende çınar koyacağım Allah nasip ederse ama yine eşimle kuranda geçen ikinci bir isim bakıyoruz belki burak belki ilyas belkide said olur bilemiyorum yani burda kalayım 💙😊😊
Moonlight_10 2erkekannesiii o zaman ben de yandım benimkinin de yay olma ihtimali var 35. Haftamdayim 22 aralıktan önce doğarsa yay olcak 40 a kadar beklerse oglak 🙊🤪
Tgbergll Civcivinannesiii Biz de bu ara Aybars’a bi takıldık henüz netleştiremesek dee 🐣 ben Kağan ismini çok seviyorum eşim de böyle farklı isimler bakıyor ama belki Aybars Kağan olur 🥳
demethanim demethanim kimse beğenmemiş yazdıklarımı, Asaf falan yazmalıyım ne de olsa her 100 bebekten 99u Asaf, 1ide Ömer Asaf 🤷🏻♀️
Rabiamsf demethanim neden Asaf ismi kötü mü benimde oğlumun ismi Muhammed Asaf. Değişik bir yorum olmuş 🙄
Sibelcee Ben de 21+2 deyim. Oğlumuz olacak nasip olursa. Karan koyacağız, anlamı da güzel. Fikir olsun size de 😻