Nur6102 Adıyaman da daha önce doğum yapıp ya da etrafta duyup memnun kaldığını söyleyenler bana da bi öneri de bulunabilir misiniz 1 yıldır burada yaşıyorum ve kimseyi bilmiyorum Nette de hiç Ayrıntılı yorum ve bilgi bulamadım
Elifinannesi27 Nur6102 Canım Adıyaman merkez değil ama Kahta da MEHMET SALICI kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili ve nazik bir doktor devlet Hastanesi’nde bende tavsiye üzerine Gölbaşı dan gidiyorum
Masmavim Nur6102 canm Adıyaman merkezde kadın doğum Hastanesi’nde Talha tiryaki var..çok iyi bir doktor ..özel düşünüyorsanda gözde hastnesinde Ömer Demirtaş ve Selma inat çapkını tavsiye ederim
Afynl_03 Nur6102 bir adıyamanlı olarak devlet hastanesinde kesinlikle Talha tiryaki yada Ercan cömert özelde ise gözde hastanesinde Selma inat çapkın park hospital da Mehmet gül
Elifinannesi27 Nur6102 çevremde de şuan 4 gebe arkadaşım var hepimiz o doktora gidiyoruz randevu bulmak biraz zor oluyor sadece ama eşimi tanıdığı için yardımcı oluyor gidenleri de boş cevirmemeye çalışıyor
Mucizeminnos Masmavim devletteki doktor detaylı ultrason yapıyor mu yada çalıştığı hastanede yapılıyor mu biliyor musunuz acaba