Gmze17 Arkadaşlar erken doğum riskim vardı ve kızımı anca bu kadar tutabildik sorularınız varsa yardımcı olurum
Gunesim1 Gmze17 bebeğiniz nasıl siz nasılsınız? Önce bize halinizi anlatın 😊 inşallah iyisinizdir fiziksel ve psikolojik olarak. Dualarım sizinle…
Busraa08 Gmze17 Gözun aydin rabbim.annali babali buyutsun insallah nedn erken dogum oldu benimde en buyuk korkum erken dogumda
Derya2867 Gmze17 hayırlı olsun size de geçmiş olsun kaç kilo doğdu küveze alındı mı benim kızım da haftasına göre 3 hafta önden gidiyor erken doğum olsa ne yaparım onu bilmiyorum
Gmze17 Saadet14 melissannesi BeRidwan Duyguu456 Busradlr99 Annelerim benim 32. Haftada çalışabilir raporu almak içim gittiğimde nst bağlandım sancılarım çıktı hafiften 33 de daha da yükseldi yatışım yapıldı serum ciğer geliştirici nidicard kombine ilaçlarla durdurmaya çalıştık ama dün akşam 6 dan sonra şiddetli ağrılarım tekrar başladı 11 de hastaneye geldim sancılarım 120 den aşağıya düşmüyordu en son 3 dakikada bire düştü artık danayamıyordum ağrıya hemen testler yapıldı 2 de sezaryene alındım bebeğim 2300 doğdu çok şükür solunum sıkıntısı yaşamadı ama erken doğduğu için küveze alındı. Doğum anında gördüm daha göremedim yeni yürümeye başladım inşallah görmeye gideceğim on dakikaya
Duyguu456 Gmze17 hayırlı olsun canım gözün aydın kaç kilo doğdu ve küveze girdi mi benim de erken doğum riskim var 33 haftalığım
BeRidwan Gmze17 çok geçmiş olsun inşallah siz de bebekte iyisinizdir, benimde erken doğum sebebiyle yarın tam 34. haftamda Doğumum olacak korkuyorum
BeRidwan Gmze17 bende 24. haftamda idari izin raporu almaya gittiğimde rahim ağzı açıklığı, enfeksiyon, kese delinmesi ve su azlığından hastaneye yatırıldım her gecem kabus gibi geçti yaşam sınırında diye. Çok şükür 34 e vardım artık doğum başlatılıp suni sancı verilecekmiş. İnşallah küvöze girmez de direkt anne kucağına almak nasip olur
Ecem16 Gmze17 gamze gözünüz aydın canım, ben Birgül abla ile aynı yerde çalışıyorum, çok şükür sağlıkla doğmuş bebişin, inşallah kısa sürede de küvezden çıkar. Hiç kafana takıp üzülme, Benim yeğenim de 1600 gr doğdu, maşallah şimdi koç gibi
melissannesi Gmze17 Çok geçmiş olsun maş sağlıklı ya kilosu vs toparlar. Bende 34 deyim az kaldı inş🤲🏻💞
Gmze17 BeRidwan inşallah tüm gelişimini tamamlamış olarak dünyaya gelir bizde uğraştık ama 5 gün daha durabildik doktorumda zaten 34-35e gelebilirsek diye hesaplıyordu sanırım daha ideal o haftalar ama 5 günde ciğer geliştirici iğnelerin işe yaradığını düşünüyorum doğduğunda ortalığı yıktı ağlayarak miniğim 🧿🤗
glsnyavuz Gmze17 gözünüz aydın Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin bebeğinize inşallah biran önce kucağınıza alırsınız 🤲🏻 Bende 33 haftadayım geçen hafta sancım çıktı durduruldu sizinki gibi korkuyorum hep benimde uzun süredir erken doğum riskim var bizide bilgilendirin lütfen umut olun bebeğiniz nasıl 🌹🥰
Gmze17 glsnyavuz çok şükür solunum sıkıntısı olmadı kendi nefes alabiliyor sanırım ciğer geliştiricilerin etkisi olabilir o kadar masum minicik ki görünce de üzülüyor insan görmeyince de sütüm gelmesi için uğraşıyorum bir damla bile olsa verebilirseniz çok iyi olur diyor hemşireler kendimde toparlandım sürekli yürüdüm hala yürüyorum. Allah herkese güzel doğumlar nasip etsin. Olumsuz giden ama çok güzel geçen bir doğum oldu benim için
glsnyavuz Gmze17 göğüslerine sıcak bişeyler ile masaj yap birde süt çayı çok işe yarıyor diyorlar sakın bırakma denemeyi elektrikli pompa alın sürekli sağın araştırdığım kadarıyla herkes bunları söylüyor eğer yara olursa pişmiş soğan çok iyi geliyor diye tavsiye verenler oldu bana bende dua edicem bebeğiniz iyi olacak haftası kötü değil buna şükür 🤲🏻