charlottececi Hs14 sehir hastanesi, ankara tıp ya da gazi tıp fakültesi üçünü de cok araştırdık. Ankara tıpta bizzat doktor yakınlarım doğum yaptı. Üçü de çok iyi. Çocuk acısından cok onemli yenidogancilari iyi. Ben gazide dogum yapacağım kısmet olursa ins🙏🏻
Ceydatolga_ charlottececi kaç haftalıksın canım sağ salım kucağımıza alırız inşallah, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🙏🏻
Evrim1906 Ceydatolga_ önceden planlı sezeryan değilse yada Allah korusun bebekte yada sende bi sıkıntı yoksa normal doğumu beklerler canım benim de normal Di taki 36+3 de kontrole gidene kadar kontrole gittim hemen yatış yaptılar tedbir amaçlı dediler kendimi amaliyathane de buldum kağıtları dahi doğum sırasında imzaladım
Ceydatolga_ Evrim1906 sezaryen planlamadık canım şimdilik iyiyiz bakalım, her hafta kontrolüm var ne zaman nasıl doğar oğlum bilmiyorum ☺️
Evrim1906 Ceydatolga_ bazı sıkıntılar yaşamıştım bebekte etkilenmiş kordonu dolanmış düğüm olmuş kan akışı yoktu kordondan bebeğe ve kalp atışı düzensizdi yani ne ararsan vardı
Ceydatolga_ Evrim1906 inşallah bu sefer hamileliğinde sıkıntı yaşamazsın canım, bebeğin iyi mi sezaryen mi oldun ☺️
Evrim1906 Ceydatolga_ evet sezeryan oldum bebeğim 1 hafta kuvez de kaldı oksijen sıkıntısı ve enfeksiyon vardı antibiyotik tedavisi gördü sonra Bi sıkıntı yaşamadık çok şükür
Evrim1906 Ceydatolga_ yapıştırma yapmışlardı canım iyiki de öyle yaptılar eve gelince hemen duşumu aldım çok rahatladım Bildiğim kadarıyla nornal dikiş olduğu zaman 10 gün duş almak yasak oluyor birde dikiş aldırma olayı var tabi insallah bun gebeliğim de de yapıştırma yaparlar
Ceydatolga_ Evrim1906 inşallah canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ☺️ bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah ♥️
Evrim1906 Ceydatolga_ inşallah canım teşekkür ederim tüm yavrulara sağlık sıhhat versin rabbim bize de kolaylık versin inşallah uslu bebek olurlar