Denizyildizi1 mavi_kus Şuan 12+4 tek sorunum azcık sabah bulantıları halsizlik ve aşırı uyku şimdi uyusam öğleden sonra anca kendime gelebiliyorum🤭🥱😴😂
qulcin mavi_kus son haftalar da hıc aramayan insanların arayıpta dogurdunmu diye sormasından bıktım artık telefonları acmıyorum 😂
efesmom mavi_kus valla keşke derdim bunalr olsa en azından doğumdan sonra geçeceğini düşünüp rahatlıyorum ama bende bartholin kisti diye bi bela var ki hamileliğimde hiç rahat vermedi en çok ondan bıktım
12mommy mavi_kus 4 aylık hamileyim hala halaaaa sol kasık agrim alt karin agrim hiç hiç hiç geçmedi her gün bu agriyi cekiyorum 😞😞
surelitta52 mavi_kus Mide bulantısı, halsizlik, her şeyden tiksinme, istediğim gibi yatamama, istediğimi giyememe ohoo say say bitmez 😄 çok şükür geçti gitti
Ece003 mavi_kus midemi kesip atasım var 3 ay aralıksız her gün kustum 6. Aydayım hala ara ara kusuyorum ama en çok mide yanması beni mahvetti bir çözümde bulamadım işin komiği hiç birşey iyi gelmiyor 🥲
230313 İlk 3 ay kusma aşırı kilo kaybı su içmeye hasret kalmak düşük tansiyon bayılma 3 ay gebelik şekeri günde 4 ölçüm diyet yediklerinin kısıtlanma hali dışarda ya da birinde yemek yiyememe insanların anlayışsızlığı Son 3 ay covid olma korkusu, sık idrara çıkma derin uyuyamama, ateş basması üstümdekileri çıkarma sonra ishal olma, geçmeyen mantar ve akıntı kısaca hepsini yaşadım doğsada kavuşsak ve bitse ins (37.haftam)
Imasleeper mavi_kus mide bulantısından bıktım aslında ama ona da şükür en azından varlığını hissedip iyidir diyip rahatlıyorum. Aslında ben kötü doğum hikayelerini anlatıp beni korkutanlardan bıktım açıkcası onlar anlattıkça bişey olacak bebeğime diye çok korkuyorum 🥲
mekutlu12 mavi_kus çatı ağrısı mı deniliyo o her neyse çok kötü bir şey 😓 birden bacaklarım kilitleniyo sanki ondan çok çekiyorum her gün o yüzden hiç bir iş yapmak istemiyorum. Bide gece uykularımın hep bölünmesi yatakta ağrıdan dönememek sürekli uykusuzluk halinde olmak çok yorucu. Mide yanmaları haftada iki üç kez olduğu için tahammül edilebilir seviyede. İlk aylarda o da hiç çekilmiyodu yemek yersem midem bulanıcak yanıcak diye aç gezip ağlıyodum 🥲
Cocolingo mavi_kus Kusmak Aynı yöne yatmak Mide şişkinliği özellikle geceleri Bide ben hiç sormadan çevreden gelen gebelik ve doğumla alakalı tavsiyeler telkinler.
Mehtap_93 -Papatya33 31 haftalığm ama hamileliğimin başından beri hep alttan eliyle muayene ediyo çatı muayenesi dediğinz şey yurtdışında yaşıyorum burda doktorlar her muaynde bakıyo elle rahim ağzına türkiyede bu 37. Haftada oluyormuş sanırsam ama bana her gittğmde yapıyo bıktm artk
Tugbacelik2508 Mehtap_93 bende yurt dışındayım. Burda da tam tersi çatı muayenesi bile yok sadece karin çevresi ölç, kalbini dinle ultrason bile sadece bir kez var Allaha emanet gibi hissettiriyor
fatosh93 38+5 bacak agrısı en büyük kabusum özellikle geceleri,mide yanması , kabızlık,uykusuzluk,daha doğrusu hamilelikten bıktım
Zeyzeyu19 Kalcamdan bacağıma vuran sızı seklınde agrı . Simdi 35 olduk daha da agırlastım ve donerken bacagım kopacak adeta