mavi_kus Tugcesevimli ya belkide zayıflıktandır hareket kısıtlılığı da insanı zorluyor Allah sabırlar versin
caghan_annesi mavi_kus ben ilk ayımdan beri yaşıyorum çok erken başladım heralde oturduğum yerden kalkarken acı çekiyorum ağladığım zamanlar bile oluyo 😞
Fatma68 mavi_kus aynen 2. Trimesterde kanal dolgu yaptırdım şimdide 36 haftalık olduk farklı bi diş sızlıyor bıktım ya zaten ağrılarım var bide üstüne diş
-Papatya33 Fatma68 bende 2defa dolgu yaptırdım. Sonra diş etlerim şişti. Gecmedi bir türlü. Hala devam ediyor ara ara tuzlu suyla gargara yapıyorum o rahatlatıyor.
Nazarozcan mavi_kus bende aynı cnm migde yanmasindan bıktım birde arada baş dönmesi oluyor ama nblm bebisler sağlıklı olsun da herşey razıyız 🥲🥰
mavi_kus Nazarozcan gerçekten öyle oluyor canım bugün hareket etmedi uzun süre koştuk acile kalp atışını duyana kadar dakikalar geçmek bilmedi
-Papatya33 Normal dogumdan korkuyorum diyince. Aaa neyinden korkuyon cok daha saglıklı normal dogurmak diyorlar. Cıldırıyorum. Ben normal dogurmak istemiyorum dedikce akıl vermelerinden nefret ediyorum
Fatma68 -Papatya33 bende sürekli gargara yapıyorum ama geçmiyor sanırım yarın kontrolden sonra dişçiye gidecem çekilir gibi değil
Mehtap_93 -Papatya33 31 haftalığm ama hamileliğimin başından beri hep alttan eliyle muayene ediyo çatı muayenesi dediğinz şey yurtdışında yaşıyorum burda doktorlar her muaynde bakıyo elle rahim ağzına türkiyede bu 37. Haftada oluyormuş sanırsam ama bana her gittğmde yapıyo bıktm artk
eecemce Midem zaten sıkıntılıydı bu dönem iyice bıktırdı ya yanar ya ekşir ya bulanır 😒 canım rennie den de ayrıyım çekiyorum acısını