Gullar-97 Sdadmrbas Gorkembaby45 Ay o kadar haklısınızki çok zor bir durum birde insanların yüzüne karşı kilo almışsın değişmişsin demesi 🤬
Oznurkk Deletedmom27362 Rabbim yardımcınız olsun bende 3 aya kadar sürekli kanama yaşadım. Her hafta bir kez başıma geliyordu. Çok şükür bebeğin çevresinde kanama yoktu ama her kanamada doktora gitmek o çatala çıkmak Allah bir daha yaşatmasın 😨
Zerenella Deletedmom27362 bende öyle kanama kahverengi leke tuvalet korkulu rüyam siz kaç haftalık oldunuz
Zeyn26 mavi_kus ya bende öyleyim 11+4 bir umut bekliyorum düzelsin diye ama yok tık yok klozetin başında yatıyorum resmen keşke bitse bir an önce 😢
sessiz_oyuncu mavi_kus iğne ve ilaçlar 😑 hiç sevmediğim ikili. Bıktım gerçekten iğne yapmaktan. Çok zorlanıyorum. 😔
Oznurkk mavi_kus çok şükür hiç öyle mide yanması kusma bulantı başından beri yaşamadım. Bıktığım tek şey kullandığım vitaminler ilaçlar günde 6 ilaç içmek çile resmen 😥
Deletedmom27362 Oznurkk teşekkür ederim amin 🙏🏻 Ben ilke üç Aydada yaşadım kanama ama koyu kahveydi. Şimdi 27+1 deyim bir haftadır hastanede yatıyoruz kanamadan hem de açık kırmızı renginde. Şu 30 şu haftaları göreyim istiyorum hayırlısıyla sağlıkla
Oznurkk Deletedmom27362 Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah bende 1 gece yatmıştım 🥺
linaaryaa mavi_kus gece uyuyamama,kalça ağrısı 😢 mide yanması, çok kilo alımı, boğazımda oluşan farklı acımsı bişey 🥺🥺
Tugbacelik2508 linaaryaa off aynılarını üstüne ekstra odemden parmaklarımı bile zor hareket ettirmek karpal tünel sendromu oluştu ha birde 9 aydır burun tıkanıklığı eklemek lazım 😪 Son bir hafta ama şükür 🙏