mavi_kus Midemden bıktım ilk 4 ay bulantı-kusma, 5. aya kadar 1 aycık rahat ettim sonrasında hep şişkinlik,yanma,ekşime 🤢🤮 en çok midemden bıktım yani.. Sizler ? 😅
Kbra240 mavi_kus ilk 5 ay migde bulantısı sonra kalca agrisi başladı tam o bitti derken de bu sefer sık sık lavaboya çıkma sorunu başladı bide gece uyuyamama 🙄🙄
Embu mavi_kus bulantı bide agızda oluşan o metalik tat hep diyorum dogum yaptıgım gibi tiksinmeden tadını ala alaa tıka basa yemek yicemm.. 😂😂
nevarneyokk mavi_kus Aklı olmayan ama her konuda fikri olan , istemediğim halde sürekli tavsiye verenlerden bıktım
mavi_kus Kbra240 kalça ağrısı gibi bi şikayetim olmadı ama gece uyumama ve sık idrar bendede var ama yinede en beteri midem 🤢
Aysen8897 Arkadaşlar hamilelikden önce sıklıkla tükettiğim suyu şuan tüketemiyorum aşırı midemi bulandırıyor benim gibi olan varmı acaba tüketemediğim için endişeliyim #beslenme# asdfg3
Cansurts mavi_kus Her zorluğa katlanıyorum fakat hamilelik psikolojisinden bıktım birşey mi oldu acaba neden hareket etmedi , doktor ne diyecek düşüncesi yıpratıyor 🤦🏻♀️
Elifkrsl25 Cansurts ya benimde 4 aylık ama henüz hareket etmiyor neyse kafama çok takılıyor bide benim bir düşük var doktora gitsem acaba iyimi diyecek ne diyecek düşüncesi beni maf etti
Bebekinko Midemden bıktım 7 aydır sabah 4 e kadar gündüz desen keza gene öyle kusuyorum midem yanmasını söylemiyorum bile artık zaman hızlıca geçsin doğurayım diye bekliyorum
Kelebekmadam Bebekinko ben 30 haftalığım benim midem daha ekşimeye başlamadı ne zaman başlıyor acaba ama fena halde kabızlık var :( birde o eklenirse kıvranırım valla
Sdadmrbas Valla 7.aya kadar hamilelik bumuymuş dedim ama 8 aya girmeme 1 hafta kaldı duygusallık,stres,reflü,kalça ağrısı,bel ağrısı, gece sık sık uyanmak … bitsin artık diyenlerdenim 🙈
Gullar-97 Sdadmrbas Gorkembaby45 Ay o kadar haklısınızki çok zor bir durum birde insanların yüzüne karşı kilo almışsın değişmişsin demesi 🤬
betuss5 Yüzüstü uyuyan biri olarak yüzüstü uyuyamamak bel ve sırt agrısı migde yanması .Dakka bası tuvalete gitmekten bıktım 🙄