Kullanan varmı memnunmusunuz arkadaslar
Bugun yeni aldım e bebekten farklı ölcüm yapıyor gibi
    Benim bi bilgim Yok ama ne kadar farklı ölçüyor mesela
    • 1234 bunu yanıtladı.
      Serii 1 derece farklı olcum yapıyor kızımın suan yuksek atesi var aynı anda iki farklı çıkıyor
        1234 değiştir bari garantiye fln yolla 😕
        • 1234 bunu yanıtladı.
          Serii daha yeni aldım iyi bi bakmam lazım dogrumu olcüyor diye belki ayarını yapamadım
          Merak ettım bu markadan kullanıp memnun olan varmı diye
          1234 canım alırsam braun almayı düşünüyorum geneli yanlış ölçüyor temassızların şuan hastanedeki ateş ölçerrle aynı ölçen wee babynin var miniçodan almıştım onu kullanıyorz eşim e bebekten ucu lastikli gibi olanını aldı mesela e bebekten o da wee baby yanlış ölçüyor 38.5 sa 37.5 diyor ama diğeride wee baby 8 tl falandı çok memnunum hastaneye acile gittiğimizde kıyasladık aynı rakamlar bunlarda zor oluyor çocuklar bırakmıyorki ölçelim en iyisi paraya kıyıp biraz pahalı birşey almak😐
          • 1234 bunu yanıtladı.
          • 1234 bunu beğendi.
            Yanlışsa direk iade edin hakkınız var. garanti ile uğraşmayın
            • 1234 bunu yanıtladı.
              Oglununannesi e bebekten aldım cnm actım kullandık ta. Arkadas önermişti.
              Ama dogrumu ölçüyor bilemiyorum sanırım birde koltuk altından olcen uygunlarından alıp kıyaslamam lazım. 100liraya aldım
                1234 braunu 250-400 arası çok pahalı ya aslında bulsak hangisi iyi ölçüyor onu alsak ya da doktora falan soralım bilirler mutlaka