superrmomy bebekomm ikinci gebeliğim 19+4 deyim daha yeni hissetmeye başladım. Çok normal. Doktorum da anca bu haftalar da hissedersin demişti. 16 da hissettim diyenleri anlamıyorum 100 gr bebeyi nasıl hissediyorlar 🙄
987123 superrmomy öyle deme 3 gebelik benim pıt pıt vuruşları hissediyorum şu an da pıt pıt ilerde paaat küt
Mom3834 Ilkmeyvem sıfır yağ demeniz için iç kısmı görmeniz lazım :)) bu dışarıdaki kilo gibi duran yağ değil bahsettiğim.. sıfır beden birinde bile olabilir. İç tabakada yer alan bişey doktor bizzat böyle açıkladı tek tek :)) 20 zaten cok geç değil normali 17-18 gibi kayma hateketleri baslıyor. 20 normal..
YaseminveMinisi Ben 19 haftalığım. Bende senin gibi bende mi sorun var diyordum 12. 13. Haftada hissediyorum diyenler için. Ama ilk hamilelikte daha çok oluyormuş. Karın kasların daha sıkı olduğu için. Ben artık az az hissediyorum.
987123 Mom3834 yaaaa amaaa ben kızımda çok çok zayıftım bırakın yağı kilo almayı etmeyi epey verdim yinede çok geç hissettim ikinci oğlumu daha erken hissettim şimdi üçüncü oğlum 14 haftadan beri hissederim
Mom3834 987123 2. Gebelikler erken hissedilir zaten ama, yag zayıflıkla alakalı değil kilolu oluo içerideki yag tabakası cok ince olanlar var ve ya sıfır beden olup beli 50 cm olup aksi olanlar var 🙈
superrmomy 987123 fiziksel yapı sebep olabilir canım, inan çok şaşırıyorum okuyunca 🙄 gittiğim her doktor 19 dan sonra hissedersin dedi öylede oldu belki vücut yapıma göre böyle bir yorumda bulundular. Ama ne güzel her anne erkenden hissetmekt ister 😇
Ecegunes bebekomm ben ilk 18+6 da hissettim ilk gebelik erkek bence seninki de normal bir iki güne başlar 😍
BesteKc Mom3834 dedikleriniz doğru + plasenta da karnın ön yüzeyine yakınsa hissetmek daha da zorlaşıyor dedi dr. Bir sürü etken var. Panik yok hanımlar 🤝🤍