hanifeumit Busra65 dene bence de benim ballı süt iç yogrut tüket bollca tam 27 kilo ben aldım ama çocuğum da aldı ben çok zayıf hamile kalmıştım dokttor normal dedi
Feyzabeyoglu Busra65 35 le uyumlu boy ne kadar oluyomus ilk defa duydum. Kiloyu duymuştum da Bu zamana kadar gelişimi iyiydi de şimdi mi durdu ve ya geriledi canım? Bende 37+4üm şuan Tam 37de gittim boy 46 cm kilo 3080 gramdı Boyu kısa gibi biraz dedi doktor
Gizemcetinn Busra65 merhaba 31+3 te 1850ydi haftasıyla uyumlu dedi. Bugün 34+3 gittim 3 kg 2 buçuk hafta önde dedi. Her gün muz süt ve ceviz fındık yedim hergün. Faydasını gördüm belki denersin 😊
Mehtap38- Busra65 regenesıs max balıkyagı hapı bebegıme kılo aldırdı.normalde pek bısey yemıyorum 34. Hafta 2750 gr dedı dr um .dr nuza danısıp kullanabılırsınız
Almernes35 Mihriballim markette ki hazır muzlu sütlerden mi? Yoksa kendisi mi hazırlıyormuş? Bende bi yerde okuduğum için bebek bisküvili süt içiyorum sabahları bebek bisküvisi de kilo aldırıyormuş en son bebeğim haftasıyla uyumluydu bakalım ne kadar almış
Deletedmom5545 Busra65 bende muzlu süt dicektim ama o kişi hazır değil kendisi yapıp içiyormuş Benim bebeğimden neredeyse 2 hafta önden gidiyor ve genelde kabak çekirdeği, patates, muz, bebe bisküvisi, dondurma yiyorum
Busradlr99 Busra65 bende dün gittim 34 haftalık 2024 gr çıktı benımkiside 32 haftayla uyumlu ama sağlıklı olsun diyorum erken doğum riskimde var hayırlısı olsun hakkımızda
Gamzeli_anne_ Busra65 Bende 26+2 de gittim 1.100 gram dedi yemene dikkat et 2 hafta kilosu önde haftasına göre dedi yani kilolu olsa ayri olmasa ayri mesele yapiyo doktorlar kaşar yiyorum her kahvaltida galiba o kilo aldırıyor 🤭
Tugbaa2937 Busra65 Son dönemlerde bebeği en çok besleyen şeyler kalsiyumlu yiyecekler. Ben o muz 3 bebe buskivis 1,5 su barda smoothe yaptım. Dr gittim. Hiçte bişey yok. Ama şuan inan hiç oturamiyirum sürekli ayaktayım tek yaptığım sağlıklı beslenmek 29 haftalıkken 1500 kg kilosu öndeydi biraz sağlıklı sıhhatli olsun. Benim çocuklar hep 3 kg doğdu. Ama emzirirken aşırı kilo aldılar. Bide böyle bişey var.
Valeria Busra65 benim de 37’de 2750 gramdı. Normal dedi, 2500’ün altında olsaydı zayıf derdim dedi doktorum. Bence beslenmenize biraz dikkat edin süt, protein ağırlıklı beslenin🌸