Gkcdila elfmoom evet vermiyorlar ben baya acındırdım kendimi gelemiyorum eşim yok fiyat almak için araba yok falan dedim 😅 rica ederm sağlıkla 🙏🏻🥰
elfmoom Petyynut aaa öyle mi :) çoook teşekkür ederimmm 🤍 biz doktora sorduk ama söylemedi bir sonraki kontrole de 1 ay var kendimizi hazırlamak istiyoruz ha diyince 4000-5000-10000 çıkaramıyoruz🤭
Gkcdila elfmoom Ama mesela bide şöyle birşey var. Ben temmuzda özel doğum paketi aldım 11.000 liraya. Galen ve can ile anlaşması var. Medicana istersem 1000 lira daha ek ücret istendi. Doktorum demişti ki 5000 lirayı ben alıyorum 3500 hastane 500 ebe alıyor mu ne öyle açıklamıştı
Asyaaa35 elfmoom doktorun dışardan gelirse fiyatı daha farklı oluyor yani daha uygun hangi hastaneyi istiyorsan bence arayıp öğrenin görümcem de doktoru dışardan geldi egepolde doğum yaptı 8ay önce ama doktora 3500 hasteneye 3500vermişti her hastane farklı fiyattır
elfmoom Asyaaa35 hastaneler telefonda bilgi vermiyor malesef ben tek çıkamıyorum riskli gebelikten dolayı eşimde yoğun çalışıyor bi fırsat bulup gidemedik🤷🏼♀️ bakalım haftaiçi bi yolunu bulup gidecek
Babybaby35 26 Kasımda galende sezeryan olucam 4500 tl +250 tl covid testi . Covid testini devlette yaptırıp götürebiliosın. Normal doğum veya sezeryan farketmiyor aynı fiyat. Takipli doktorum da galende Ceren Gölbaşı. Umarım yardımcı olmuştur.
elfmoom Babybaby35 merhaba 🥰 benim doktorum dışarıdan gelecek , o hastanede çalışmıyor bu yüzden fiyat konusunda net birşey öğrenemiyorum. sizin doktorunuz orada çalıştığı halde mi bu fiyat? ne kadar uygunmuş
Valeria elfmoom doktor dışardan geldiğinde medicana 4500₺ demişti en son sorduğumda, eğer fiyatta bir değişiklik olmadıysa🙏🏼🙏🏼
elfmoom Valeria teşekkür ederimm 🥰 ne zaman sormuştunuz bir de içerisinde paket falan yok değil mi bu ücretin
Babybaby35 elfmoom evet doktorum hastanenin kendi doktoru, hepsi içinde bu fiyat.1 gece konaklama dahil. Ekstra 1 gece daha konaklama istersem gecelik 600tl
elfmoom Babybaby35 ay ne kadar uygunmuş peki benim doğumum martta, acaba şimdiden gidip peşin ödeme yapsam güncel fiyattan yardımcı olurlar mı 🧐
Babybaby35 elfmoom onu da sormuştum, biz de önceden ödeme yapmak istedik zam durumuna karşı fakat kabul etmediler maalesef. Yeni yıldan sonra zam gelir muhtemelen diye düşünüyorum. Siz yine de sorun tabi hastaneye.
elfmoom Babybaby35 hımm bi sorayım belki sağlıkçıyım diye insiyatif tanırlar🤷🏼♀️ gerçekten herşey çok hızlı pahalanıyor