elfmoom Merhaba, İzmirde özel muayehaneye gidiyorum doktorum dışarıdan gelecek. Özellikle Başta Galen,Medicana,Özel Sağlık olmak üzere ve diğer İzmir geneli tüm hastanelerin doğum ücretleri nedir ?
Gkcdila elfmoom Galen 8500 medicana 7500 medikalpark 7000 diğer Karataş egepol vs 5000 civarı diye biliyorum
elfmoom Gkcdila bunlar doktorsuz fiyatları değil mi? benim doktorum dışarıdan gelecek çünkü sadece hastane fiyatı gerekiyor da 🤭
Gkcdila elfmoom hastane arayıp fiyat almaya çalıştığım zamanlarda vermişlerdi bu fiyatları ama doktorlu mu doktorsuz mu onu bilmiyorum sanırım kendi doktorları
Petyynut elfmoom kendi doktorunuZla dışarıdan gittiğinizde ve doktorunuzun o hastaneyle anlaşması olmadığında ücret daha farklı oluyor diye biliyorum ben de doktorumu dışardan getirip medicana’da doğum yapmak istemiştim daha önce orada çalışan bir tanıdığımız fiyat bilgisi vermemişti ama işleyişin böyle olduğunu söylemişti
Gkcdila elfmoom evet vermiyorlar ben baya acındırdım kendimi gelemiyorum eşim yok fiyat almak için araba yok falan dedim 😅 rica ederm sağlıkla 🙏🏻🥰
Gkcdila elfmoom Ama mesela bide şöyle birşey var. Ben temmuzda özel doğum paketi aldım 11.000 liraya. Galen ve can ile anlaşması var. Medicana istersem 1000 lira daha ek ücret istendi. Doktorum demişti ki 5000 lirayı ben alıyorum 3500 hastane 500 ebe alıyor mu ne öyle açıklamıştı
elfmoom Petyynut aaa öyle mi :) çoook teşekkür ederimmm 🤍 biz doktora sorduk ama söylemedi bir sonraki kontrole de 1 ay var kendimizi hazırlamak istiyoruz ha diyince 4000-5000-10000 çıkaramıyoruz🤭