Almernes35 Canselyaren Bi bardak süte 1 adet muz ve toz yapsam sabah içsem olur mu? Yoksa 1 adet muzu yarıya kesip bu tarifi sabah akşam mı yapsam? 2 adet muzu yersem kabız olurum diye korktum açıkcası😂 bu arada maşallah bebişeee sağlıkla gelsin🙏🏻😇🧿
Canselyaren Almernes35 kndine göre icebildigin kadar yap kuzum işte günde iki bardak kızım iki bardak bn içiyorum sende sabah akşam iç yeterli😍
Canselyaren KahveliBirAnne Cnm bı leğene iki bardak süt köy bı tane de muz koy bı tatlı kaşığı toz nesguik hepsini blendr gec afiyetle iç🥰
Almernes35 Canselyaren Bende sabahları bi bardak süte 6 adet cicibebe atıp öyle içiyordum o da çok kilo yapıyormuş bebek için öyle okumuştum. paket süt kullanıyorum bu arada muzu da 1 adet gün içinde tüketiyordum ama sizin tarifinizi de deneyeceğim mutlaka 32+5 haftalığım haftaya kontrolüm var bakalım kaç gram almış olucak? En son haftamızla uyumluyduk😇 Sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza🙏🏻
Canselyaren Hosgeldinbebek Hazimsizlik oluyor sabaha geçmiş oluyor kuzum bn şimdiye kadar 1 kilo almışım çokta yiorum
Ecem27 Kızlarr ben de bir orta boy muz,yarım litre süt,iki yemek kaşığı yulaf ve bir yemek kaşığı pekmezi bızzztlatıp içiyorum ara öğün olarak 😍 bebeğim 28+2 günlük. Kilosu boyu gayet iyi 😌 y
user124578 Ecem27 pekmezin demirini alır ama süt bence pekmezi ayrı tüketin emilimini engelliyor süt ürünleri çünkü 🥰
Ecem27 Sunavarol kilo aldım 51 kilo ile hamile kaldım Sigarayı bırakınca iştahım çok açıldı 3ana 2 ara öğün yaptım hep Şu an 62 kiloyum Ben kilo almayı dert etmedim hiç Çünkü normal hayatta hiç kilo alamazdım her şeyi yapmama rağmen O yüzden şu an mutluyum 🙂
Mom3834 Canselyaren bilmeden daha az once yaptım her gün yaparım dün kontroldeydim haftaya yine var bakalım bir haftada normalde 200 alıyor suan kac alacak 😁😁