mor_menekse1 SuperrMomm pki şuan bulantın yok mu hiç tamamrn kesildi mi 😁 bebekler için yip içmemiz lazım
SuperrMomm mor_menekse1 Kız ne kesilmesi 🥺🥺🥺🥺🥺 Zorla yemek yiyorum işte bebekler için sonra da bulantı çekiyorum. Hergün yeni yeni şeyler çıkıyor zaten şimdi de sağ kasıktan göğüs altıma kadar sancım var bakalım yarın doktora gidicem🥺🤷🏼♀️
nurkse Cakmak12 ben 15.haftada hiç kilo almamıştım. Ama bence bünye ile alakalıdır. Doktorun birşey dedi mi?
charlottececi Cakmak12 bence vucudunun ihtiyaci varmis demekki. Ben surekli yiyorum suan daha 2 aylik. Kusamadigim icin bulantidan yemek yiyorum. Tartildim dun. Hic kilo almamisim cok şaşırdım. Vucut bence dengeliyor. Ama göbeğim cikti yemek yemekten o ayri ahahah. Bence cok degil zayif hamile kalmissin zaten :) bol bol vitamin olsun oyle dusun 🙏🏻😁
Valide Cakmak12 canım ben 15. Haftamda 10 kilo almıştım nasıl oldu anlamadım bile öyle iştahım felan da yoktu doktorum ödemdir vs. Dedi şimdi 32. Haftamdayım toplamda 15 kilo almış oldum bünye meselesi kimisi hızlı alıyor yavaş ilerliyor kimisi son haftalarda birden alıyor kimisi doğumdan sonra bile emzirme döneminde alabiliyor 🌸
Cakmak12 charlottececi ay gündüz bir şey yemek istemiyor canım akşamda Allah ne verdiyse yiyrm hamur işi bide ilerde tansiyonun çıkar çok yeme hamur dediler bende sanki inadına gibi daha çok canım istiyor
Valide Cakmak12 kuzum ben de kilo alan bir insan değilim ortaokuldan kalma kıyafetlerim bile vardı giydiğim ama hamile kaldığımı öğrendiğim ay direk sanki su bastılar bana 😂😂😂😂 ama görüntüde sadece koca bir göbek var öyle vücuttan almadım hala 😅😅
gizem-ipek merakliblog D vitamini, multi vitamin, magnezyum, kan ilacı ve sabah 2 akşam 2 progestan fitil kullanıyorum erken doğum riskinden dolayı. 37.haftamda sezaryene alacak doktorum, siz zaman belirlediniz mi ?
merakliblog gizem-ipek rahim ağzı kısalığın mı var risk neden? Benim dr 38 diyor da ben o kadar delirmedim😂 daha netleşmedi canım. Yaklaşık Aynı ilaçları kullanıyoruz
Gulistan1705 Ahuaysgl bende 12 haftalik çift yumurta ikizi gebesiyim prilam olmasa yemek dahi yiyemiyorum çıkarmaktan ne zaman geçer bu durum
Ahuaysgl Gulistan1705 sanırım bu kişiden kişiye değişen bir durum. İlk gebeligimde toplam 3-4 kere yaşamıştım sabah bulantısı sadece. Seviniyordum hatta 🤭🤭🤭 şu an ikiz gebelik 23.haftadayim hala 7/24 devam ediyor. İnşallah senin durumun en kısa zamanda bitenlerden olur 🙏🙏🙏💜💜
Cansuismail Valide merhabalarrr🌺 kalsiyum demekki kalçada ağrı yapıyor bnm kaşçalarmda çok agryor sağ sol özllıkle yürürken bile zorlndgm oluyor bu bilğiyi verdiğin iyi oldu cnm blmyordum Bnde yapşklık vardi doktrm ondan kaynaklı olblr demişti bnada ilerleyen zamanlarda dhada arta bilir demişti ama kalsiyum demdi hiç Vala bu bilği çok iyi oldu bnm için😍
Valide Cansuismail kuzum valla beni çok rahatlatıyor, yoksa yatsam kalkamıyorum, ayakta dursam ayrı acı, inşallah seni de rahatlatır kuzum 🌸
Cansuismail Valide saol cnm bnm Vala doktoruma soracgm Bn de kndmce acaba safa sola çok yatyoruz ya ondan miki dyordum😂 ama başka sebebi varmiş demkki
gizem-ipek merakliblog Yok canım rahim ağzı kapalı rahim ağzı uzunluğu da güzel genel olarak rahat bir hamilelik geçirdim herhangi bir sıkıntı yaşamadım çoğul gebelikler genel olarak biraz daha erken olduğu için sadece temkinli gitmeye çalışıyoruz diyebilirim. 38.hafta hiç gelmek bilmez gerçekten 😄 Genelde 36 veya 37 de alıyorlar
merakliblog gizem-ipek anladım canım. progestan 1 tane kullanıyorum ben de o yüzden merak ettim. Bana da istirahat önerdi ne olur ne olmaz diye yatıyorum sürekli