merakliblog gizem-ipek aramızda bi hafta var benim de bi kız bi erkek 😍 kullandığın ilaç var mı şuan?
Valide merakliblog ben de 32. Haftamdayım magnezyum kalsiyum alıyorum hergün, elevit vitamin gyno kan ilacı bir de omega 3 takviyesi alıyorum, erken doğum riskimiz yok ama gebeliğin başından beri progesteron takviye alıyorum geceleri fitil şeklinde 🌸
gizem-ipek merakliblog D vitamini, multi vitamin, magnezyum, kan ilacı ve sabah 2 akşam 2 progestan fitil kullanıyorum erken doğum riskinden dolayı. 37.haftamda sezaryene alacak doktorum, siz zaman belirlediniz mi ?
merakliblog Valide benimle senin aynı demir d vit omega magnezyum ve progestan fitil. Doktor fitile ne kadar devam dedi sana? Bana 34 gibi bıraktırıcak sanırım. Bi kalsiyumum yok.
Valide merakliblog henüz birşey söylemedi keseriz gibisinden canım, hatta servikal kısalma olursa arttırmamız gerekebilir diye konuşmuştu geçen hafta ama çok şükür bir sorun yok, ben kalsiyum almadım mı kalçalarımda ve dişlerimde çok ağrı oluyor kuzum 🌸
merakliblog Valide inşallah da hiç sorun olmaz 36-37 gibi doğururuz🤲🏼 Benim de kalçam çok ağrıyor ama doktor bahsetmedi bol bol süt içiyorum ama inşallah işe yarıyordur
Cansuismail Valide merhabalarrr🌺 kalsiyum demekki kalçada ağrı yapıyor bnm kaşçalarmda çok agryor sağ sol özllıkle yürürken bile zorlndgm oluyor bu bilğiyi verdiğin iyi oldu cnm blmyordum Bnde yapşklık vardi doktrm ondan kaynaklı olblr demişti bnada ilerleyen zamanlarda dhada arta bilir demişti ama kalsiyum demdi hiç Vala bu bilği çok iyi oldu bnm için😍
Valide merakliblog inşallah inşallah canım benim 🤲canım süt yoğurt yetmiyor valla, 2 tane oldukları için.. ben 1-2 gün aksatsam hemen dişim ağrıyor kalçam felaket ağrıyor, doktoruna danış istersen, çünkü gün geçtikçe ağırlaşıyor bebeler daha çok ağrı çekme 🌸
Puddingin Gncaplt zor olacak ve ben özgurlugume cok duskunum… Cok gezip tozmam zaten almanyadayim trdeki gibi hersey ayagimizin altinda degil. Ama 1 cocuk rahatligi diye bişey vardi, oglum ne kadar zor bir cocuk olsa da beraber tatile gittik cok parka gittik. Simdi 3 cocukla nolur bilinmez🥺 diger cocugunuz kiz mi erkek mi?
Gncaplt Puddingin benim oģlumda çok zor bi çocuk hic yerinde durmaz kokay memnun olmaz 3 çocuk olunca baya bi zor olacak hayat 😃gezme tozma devri kapanacak gibi duruyor 😃
Puddingin Gncaplt oglum yazmişsiniz. Cinsiyetleri ne tahmininiz var mi? Gonlunuzde yatan ne. Merak ettim😌😁
Gncaplt Puddingin bi tane oģlum var onun için öyle dedim ikizlerin cinsiyeti henüz belli değil ama kız hissediyorum sizin tekmi çiftmi ikizler
mor_menekse1 SuperrMomm öyle mi 😁 bizimde var ailede uzak olmasına rağmen oldu çok şükür ikinci gebelikte tedirginim yıne ikiz olur diye riskler yoruyor beni stres yapyorum sürekli bklm sağlıcakla gelsın bebeklerimiz prilam bnada yaramoyordu gece yatmadan Birtane alyorum sabah günüm güzl gecyor kullanmayı bırakacaktım yıne başladı kusmalar aç kaldım ilaç kullanamadım o yuzden içmeye devam ediyorum halla
SuperrMomm mor_menekse1 Ben yatmadan 2 tane içiyordum 1 tane içseydim herhalde hiç hiç işe yaramazdı😳
mor_menekse1 SuperrMomm pki şuan bulantın yok mu hiç tamamrn kesildi mi 😁 bebekler için yip içmemiz lazım
busrakoylu Cansuismail amin kuzum inşallahhh Allah razı olsun sizde sağ salim kavuşun inşallah cümlemiz de🙏🏻😍🌸🌸
Puddingin Gncaplt Demeyin oyle ne kapanması🥺 çift yumurta. Gönlûm bir kız bir oğlandan yana. Oğlumun yalnız kalmasıni istemiyorum. Ama benim de kiz kardeşim olmadi iki kız da farkli olabilirdi.. bakalım bugun 7+6 oğlumda 12ci haftada ogrenmiştim.. sağlikli olsunlar inşallahh