Deletedmom177227 Ya ben vajinal fitil olarak yapıyorum da artık sürekli silmekten fln bazı kısımlarda tahrişten yırtılma gibi olmuş o da ister istemez kaşıntı yapıyo. Cildim çok hassastır bi de buna nasıl bi çare bulabilirim? AğıZdan etkisi aynı olmaz mı?
Damlada91 Deletedmom177227 bende de ayni sorun vardi doktor ağızdan al dedi cnm sadece icince uyku yapti baska hic bi yan etki yapmadi bana ve 3 gun yapti oda sonra alıştım
adsmom Deletedmom177227 ben ağızdan alıyorum günde 2 kez hiç yan etkisini görmedim. Benim plesanta aşağıda olduğu için fitil olarak almam yasak.
Meloscuk Deletedmom177227 bende serklajlıyım .serklajdan önce fitil olarak alıyordum ama dikişten sonra dr um ağızdan alman gerek artık dedi şimdi ağızdan alıyorum uyku dışında bi sorun yaşamıyorum
Ecehn Deletedmom177227 sürekli silmeyin bence çünkü çok temizlik enfeksiyona neden oluyo diye duymuştum:( ben de kullanıyorum ağızdan hiç almadım ama ağızdan alınınca mide bulantısı gibi yan etkileri olduğunu okumuştum
GamzeCan Deletedmom177227 baya uyku bas dönmesi falan yapıyor😞 ben uyumadan önce iki tane içip yatıyorm o şekilde yan etki hissetmiyorm ama günde üc kere içerseniz basınıza kaldıramazsınz
Deletedmom177227 Ecehn ya tamam silmeyelim de siz de bilirsiniz yapış yapış yapısı yani öyle daha zor değil mi?
Ecehn Deletedmom177227 Evet zor oluyo günlük pedler de steril olmadığı için ben peçete koyuyorum ve değiştiriyorum sürekli başka çare bulamadım:(
Deletedmom177227 GamzeCan ben de işte sabah öğle akşam şeklinde yapıyorum doktorum çünkü şu zaman saat demedi yanlış mı yapıyorum bilemedim gerçi serklajdan sonra da aralıklarla vermişlerdi bilemedim 🤦🏻♀️
Deletedmom177227 Damlada91 30unda randevumuz var sorucam bakalım çünkü gercekten mecbur siliyorum ve tahriş oluyo e sürekli de akan bişey…
GamzeCan Deletedmom177227 zaten sürekli yatıyorsundur serklajlıysan😞 dene istersen iki günde o sekilde hangisiyle daha cok rahat edersen
Deletedmom177227 GamzeCan bi doktora danışayım da 2 olsa neyse de 3 tane olunca evet mecburen yatış sürekli
Deletedmom177227 adsmom bana da yan etki yapar dedi bileydim ilk bi ağızdan denerdim 🤷🏻♀️ Alışırdım da işte 15 günü aşkın hep fitil
Denizyildizi1 Deletedmom177227 Ağızdan alıyorum çok baş dönmesi uyku hali sersemlik ve mide bulantısı yapıyor
Deletedmom177227 Meloscuk 30u randevum olmazsa doktora söyleyip ağızdan devam etcem biraz uyku da zarar vermez nasılsa yatıyoruz sürekli
Deletedmom177227 Pptya bi hafta kadar daha sabredeyim de :) doktora söyleyip ağızdan devam edicem mecbur