29.haftaya kadar düzenli hareket etmezler bi gün eder bi gün etmez çok normal 30 dan sonra zaten günde 10 hareket diye saydiriyorlar o zaman olsaydı sıkıntı olurdu ama şu an hareket etmemesi normal yinede tatlı şeyler yiyip sola uzanın karniniza telefonun flaşını tutun müzik açın karniniza dokunun uyumuyorsa tepki verir bu haftalarda 2 3 gün hissetmesseniz doktorunuza danismalisiniz 😊

Ece003 sırt üstü yatıp bı iki pış pışla ben öyle yapıyorum cvp veriyor inşallah sizinki de vetir🙏🙏🤣

Canım doktorum bana bu haftalarda hergun etmeli dedi azda olsa tabi bu benim için geçerli etmezse gel demişti

Ece003 24haftadan sonra düzensizlik normal deil lütfen acile gidin usg isteyin ben daha geçen hafta sordum doktora size telaş yaptırmak istemem ama bence gidin

Ece003 bizde 24 haftadayız hergün hareket ederdi ama bugün hiç oynamadı ne yaptıysam hareket etiremedim 😔

Ece003 valla bilmiyom bende suan senin gibiyim sabahtan belli oynatmaya çalışıyom

Ece003 canım bende seninle aynıyım 24+6 hergün hareket etmiyor bazen ediyor bazen etmiyor hiç etmediği gün bile oluyor karnına vursana biraz yavaştan salla karnını

Ece003 Afyondasın galiba. Hangi doktora takiplisin? Doktoruna ulaş mutlaka bilgi al. Üniversite hastanesinde kadın doğum aciline bi giriş yaptırıp ultrasona git. İçin rahat etsin.

Ece003 dün sabah sabaha kadar durmadı bugün tık yok insan korkuyor ama geceleri daha çok hareket ediyorlar mis 18 saat uyuyorlar mis günlük belki bugün çok uyudu yat dinlen biraz

Bu haftalarda bebek cok uyurmus cok az hareket edermıs bn bıle bazen hıssetmıyrm ama sırt üstü yatıp karnımı sallıyrm bıraz damar gıbı atıyo😂

Ece003 Hmm şaşırdım ve üzüldüm keşke kadın doğum olsaydı hemen usg de görürlerdi.simdi size ne diyebilirim bilmiyorum.hastanede yatmak diyince ben bile gerildim çok sevmiyorum evimden ayrı kalmayı birde hemen sonuç alamamak iyi deil

Edagg bu gün biraz modum düşüktü ondan mı acaba diyorum yürüyüşe çıkıcam hareketlensin kan akışı olsun diye