Carsaflianne Imraninannesi biz 35+3 üz benimde gozum yollarda hem gelsin istiyorum hemde zamanini doldursun istiyorum 😂
Melikesiiiiii Bizimde gözümüz yollarda ama kızımın keyfi yerinde 😂 uğraştırma beni bu sıcaklarla diyo😂😂😂
Ozlmbirce Imraninannesi bizde 38+0 olduk bugün ama kızımın gelmeye niyeti Yok sanki. Bütün gün evi temizledim anca belim ağrıdı azıcık. Sancı falan Yok maalesef. Bir de benim 26. Haftada etken doğum riskim olmuştu. Ha geldi, gelecek derken tık yok 🙂
YasinMerveYaln Imraninannesi benim de ya bazen adet agrısı gibi oluyor hah gelecek diyorum yok bişey 🤣
Imraninannesi YasinMerveYaln kaşık ağrısı aşağı kemiklerinin ağrısı rahim kasilmalarim ne desen var ama düzenli değil 😶
YasinMerveYaln Imraninannesi benim de ya korkuyorum da biraz daha Dursun da istiyorum aman karışık duygular 😝
DenizEla Bende bugün 38 haftalık oldum dün nisanım geldi 2 cm açılma varmıs bizde sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım 🙈😊
Elifce DenizEla nişanın geldiği gibi doktora gittin mi? Benim de dün gece geldi ama tam da anlayamadım hafif pembe bir akıntı gibi ve hiçbir sancım ağrım yok hala
Pinkmom Ayy evdeyken su ve nişan gelmesinden tek korkan benmiyim ya🙄 özellikle su gelmesi beni çok ürkütüyo hiçbirini yaşamadan vaktim geldiğinde hastanemize gidip minnoş minnoş doğurmak istiorum😅38 olmak üzereyim bende
Oykuzey Pinkmom Korkularımız hep aynı gidiyor 😌 Haftamızda aynı zannediyorum. Bir biz miyiz bu kadar endişeli anlamadım ki? 🙈🙈
Aleynaarslan Imraninannesi 38+1 olduk ama hala birşey Yok sabırsızlıkla bekliyorum nişan su yada sancıyı 😂😂