Nebyaa mervegly_7 arastirdigima göre metpamid mide bulantısı ilaçlarını en hafifiymis kontrolde mide bulantısı var demiştim ama bir garip oldu pazartesi sağlık ocağına gitcem inanın yani yarın ne yapacağımı düşünür oldum
Esay_50 Vall ben 15 haftaya kadar kustum kizlar 10 kilo verdim htta bisey yiyemedim sonra acillik oldum acildeki doktor prilam verdi cok sukurno gun bugundur iyiyim cok nadir oluyor kusmam gece yatmadan bi tane içiyorum yasadigimi hissettim 😅
babypoemnur Nebyaa evet kemoterapi alan kanser hastalarına verilen bi bulantı önleyici hapmış hiç bilmiyordum kemoterapi alırken çok şiddetli bulantı ve kusmaları oluyormuş Allahım hepsine şifa versin inşallah
Hilal56 Nebyaa ahh ben 1 ay aç susuz yattım bulantidan her gün ağlıyordum dua ediyordum bini anca yaşayan bilir 3 gündür biraz azaldi benim inşallah sizin ki de geçer
Kelebekbusra Nebyaa Nebyaa ben ögrendıgımden beri cekıyorum bu sıkıntıyı 14 de geçer dedıler 17. Haftamdayım eger gece prilam 2 adet içmezsem ıkı gun mahfoluyorum prılam benı rahatlatıyor doktorunuza soyleyın sıze verır saglık ocaklarındada yazılan ılac ben ordan bıttıkce yazdrıyorum ınsAllah hemen bıter dırek bu sıkıntımız