Lavinyam charlottececi İnşallah saglık la alırsın kucağına 🧸benimde ilk bebişim o yüzden tedirgin ve heycanlıyım
charlottececi Lavinyam ayy siz de oyle 🙏🏻 İnşallah sorunsuz problemsiz saglikla mutlulukla hepimiz bebislerimizi kucaklarız 😍☺️
Tubmavi Lavinyam birinden ilk aylarda düşük yapar son ay yiyin diye duydum birileri de tam tersini dedi emin olamadım işte ne zaman yiyeceğimi bilemedim.
Lavinyam Tubmavi Herşeyin fazlası zarar ama azından birşry olacağını zannetmiyorum ama emin olmak için çok araştır ben buralar öyleyim profesör olacağım artık, 😂
ozkurtzey Lavinyam burdayım bende heellpp gözümü açamıyorum öğürmelerden hayattan sogudum. Ikıncı gebelıgım bide hemen buyusun hemen dogsun saglıklıca tek ıstedıgım bu suan cınsıyet heyecanım bıle yok 🥴🥴
Lavinyam ozkurtzey Gerçi haklısınız dönem dönem hamilelik ler degişiyor eskiden yapılan herşey şimdi yasak yasa yanlış oluyor hayırlısıyla kuçagımıxa alalım da 🧸🥰
Temmuzannesii28 Benim aşırı bulantı kusmam vardı hiçbir şey yiyemiyordum doktorum prilam verdi 2 gündür yemek yemeye başladım kızlar eğer benim gibi çeken varsa dokturuna danışsın 🙏🏻