BenEsra RaYaRY bende sanki hamile değil gibiyim😂 7 haftalığım sadece geceleri rahatsız oluyorum biraz
Sedaknrg 6+5 🥰 10 gündür aşırı bulantı kusmam var en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum içemiyorum 🤮 ilaç kullanmaya başladım kusmam kesildi fakat halen bulantı ve iştahsızlık oluyor . Devamlı yorgun hissediyorum 😪
asiyedgr RaYaRY 8+5 im şuan bulantı yok çok şükür ama şiddetli ağrılar çoğaldı geceleri çok rahat yatamıyorum ama annelik öyle bir şey ki ondan hiç bir şey önemli değil her zorluğa katlanıyor insan bi of bile demedim Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin tez vakitte inşallah
miray58 Kızlar merhaba bir duyumuma göre ilk keseyi gördüğümüzde ki ultrason resminde kese soldaysa genelde kız bebek,kese sağda ise erkek bebek olur dediler.Doğru mu sizce ???
Gulenay-18 miray58 zannetmiyorum canım benim kese soldaydı ama bebişim erkek☺️ bende duyduğum bütün cinsiyet tahminlerini yaptım ama belli olmuyor kaç haftalık oldun 12e yakınsa biraz dayan doktorlar 12. Haftada söylüyor artık 😃😃
Gamze_d Bende yeni hamileyim kasiklarimda ufak agrilar oluyor ama korkuyorum bu yüzden daha önce düsük yapmıştim iştahsızlık var birazda
asiyedgr Civcivim96_ 8 haftalik öğrendim ve adet oluyordum sadece bu ay gecitki yapayım test dedim direk pozitif çıktı doktor da şaşırdı üstüne görmüşüm hiç bir belirti bile yoktu
miray58 Kızlar merhaba bir duyumuma göre ilk keseyi gördüğümüzde ki ultrason resminde kese soldaysa genelde kız bebek,kese sağda ise erkek bebek olur dediler.Doğru mu sizce ???
Newmom49 miray58 bilimsel olarak kanıtlanmış değil şey gibi düşün yediğin şeyler tatlıysa erkek ekşiyse kız diyolar oran zaten %50 batıl bir fikir
Aysegulyeko miray58 benim soldaydı ilk bebekte erkekti şimdi ikinci hamilelik gene solda bakalım ne 😊
Deryy miray58 bizde 6.hafta kalp atışını dinlerken kalp atış hızı nasıl dedik doktora 129lardq mı öyle bişey dedi oğlan dedi Genelde 150 üstü iste kalp atış hızı kız olyo dedi Sonuç olarak cinsiyeti öğrenmeye 4 hafta var Bi sorabilirsini sizde kontrolde İnsan merak edio değişik şeyler deniyo 😅
Seyidemert Ponciknasip Evet bende de oluyor aynı şekilde. Biran önce kucağımıza almak nasibiyle inşallah 😍
SedaKoyun Bizde 7+2 🙈☺️ Sadece kokulara hassasiyet hafif ara ara mide bulantıları 🙄Allah’ım hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin🙏🌸
Aysegulyeko Benim ki 4+6 gösteriyordu adet tarihime göre ama doktor geç döllenme 4 haftalık dedi adetim 1 hafta geçmişti kafam karıştı 🤔 bebek kaçıncı haftada gözüküyor
Eslemmiraaa Aysegulyeko erken 4 haftalık daha 5 6 gibi kese ve kalp atışını görürsünüz aksi bi durum yoksa
BusePolat Aysegulyeko ben şuan 9+4 haftaligim son adet tarihine göre doktor bana da 3 4 gun gec dollenmis ama hiç bi problem yok sen yine son adet tarihinden hesapla bizde öyle yapıyoruz dedi bana
MaryVenus 7+5 kızlar🐞 Halsizlik var. En sevdigim gidalardan tiksinmeler oluyor, bknz: Turk Kahvesi, cikolata. Hepimiz icin güzel bir hamilelik diliyorum. Calışanlara da ayrica kolayliklar dilerim🌿
Ceren93 RaYaRY son adetim 15 eylül bugün testim pozitif çıktı değerim 168. kese görünmemesi normal mi 25 kasımda görebileceğimizi söyledi. Sizler ne zaman görsünüz