Ezginur35 Egeninannesi54 hamilelik belirtileri göğüs yorgunluk bel ağrsı yaşamıyorum sadece kokuya duyarlıyım belirtisiz demek istediğim bu.
Civcivim96_ prensesim_66 galiba artık duyuluyormuş ama biz daha dünlemeye gitmedik, biraz daha beklemek istiyorum kesin olsun diye 🥰🥰🥰 sen kaç haftalıksın 💗
prensesim_66 Civcivim96_ bende haftaya gdecem inşallah 7+2 oldum ama midemden çok sıkıntılarım var bulantim var 🤦♀️
Sevi_l ikramomm bu sefer hamile olunca gitmedim 5 hafta 4 günlük hamileyim ama gitmedim bu cuma günü gidicem doktoruma
Busra032 Ezginur35 Bende de öyle halsizlik falan hiç yok bulantı falan koku hassasiyeti bile yok bi sıkıntı var diye korkuyorum öncesinde kimyasal gebelik yaşadım ondada olmamıştı belirti doktor kimyasalsa belirti olmaz demişti tekrarlıyorum diye korkuyorum
zulals Busra032 ayni sekilde olmamiza sevindim ben de de zerre belirti yok 7 ay once bos gebelik gecirdim. acaba mi diyorum ister istemez.
charlottececi Civcivim96_ asla sevmedigim seyler yiyorum. Meyve hic sevmem elma oyle asla isirip yemezdim. Bu hafta 2 kg elma bitirdim. Narın cekirdegine katlanamam demin 1 tane yedim 😂😂😂 sevdiğim bazı seylerden de tiksiniyorum. Hamilelik cok garip ya. 😄 7+1 olcam bu gece ben de 😁 surekli garip ruh hallerindeyim bi de ya cok duygusal ya cok sinirli allah eşime sabır versin 😅
Civcivim96_ charlottececi yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor 🤣 dilerim bundan sonrası çok kolay bir süreç olur hepimiz için 😍
tugbaacng Kendimi hala yeni hamile gibi hissediyordum, siz yazınca baktım 5,5 olmuş insan nasıl geçtiğini anlamıyor 😬
azeylmz_0 tugbaacng ben 7 haftalkken gidicm gözükmesi içn fkt kasık ağrılarm batmalar falan cok var sizdede varmı
emineessahin Captmom bende tam anlamıyla sizin gibiydim ta ki dün doktor düşük tehlikesiyle ilaç başlatana kadar..
Merve_tna RaYaRY 7+3 herşeyden tiksiniyorum iştah sıfır bişey yiyemiyorum bulantı halsizlik ve kasık ağrılarım çok oluyor
Tugbannebebek Busraquner bende çok fenayım 10+1 yaklaşık 3 haftadır böyleyim. Ne yesem kusuyorum, çamaşır deterjan temizlik malzemeleri parfüm krem deodorant aklınıza ne gelirse tiksiniyorum. 2 kg verdim sıfır iştah. 1 kere serum takviyesi aldım. İçine bulantı ve baş dönmesi ilacı da koydular.2 gün iyi oldum 3. Gün başladı yine. Doktorum 13-14 haftaya kadar sürer dedi. Nasıl dayanıcam bilmiyorum
Busraquner Tugbannebebek banada doktorum dayanamazsan gel dedi hergün ağlamaktan ve yediklerimi çıkarmaktan ölücem galiba baya zor geçiyo benimde doktorum banada gel takalım dedi ama sırf ben o rahatı alıştıktan sonra başa dönmek beni çıldırtıcak diye serum taktırmadım aama bende öyleyim sabaha kadar ağlaya ağlaya sabah ediyorum
Yeliz2134 RaYaRY 27+3 haftaligim kalcamda çok kötü ağrılar var 😖😩 midem yanıyor kollarımda ve bacaklarımda kaşıntı var sırtım ağrıyor 😭😭 sizinde oldumu hiç kaşıntı bir haftadır var
Kubra3535 Yeliz2134 evet canm ilk hamilelikte yaşamıştım son 2 ay sactan dolayi mide yanması cok oluyordu.Bebek agirlastikca bel ağrısı normal saglikla kucağına al inşallah
Tugbannebebek Busraquner serum 2-3 gün rahatlatıyor. Ben bu hafta yine taktırcam. 2-3 gün de olsa rahatlama çok iyi inanın. Ayrıca zofer 4 mg bulantı hapı kullanıyorum, günde 1 kez, geçmezse günde 2 ye çıkarabilirsin dedi dıktorum