prensesim_66 basaksahinx bende çabuk acıkıyorum hemen bulantı yapiyo anlamadım yani yuvarlanarak gdecem heralde doğuma 🤭
Elifelif07 RaYaRY 23+6 günlük hamileyim mide yanmam ve sırt ağrısı dışında birşeyim Yok.. bide sağ bobrek büyümesi var 🙄
Sibermucize 7+2 olduk çok şükür bulantı iştahsızlık çok fazla. Kilo kaybım var hala ama bulantım olmadığı dakika bişeymi oldu diye hemen kötü oluyorum 🥺
KezibanAdak azeylmz_0 Prilam dr diye bulantı ilacı verdi doktorum bana çok iyi geliyor en azından bi şeyler yiyebiliyorum ara ara bulantım olsa da iyi geliyor yani doktoruna bi danış bu ilacı kullan istersen doktoruna danışmadan başlama ama🌸
Leylaa__gulser21 Tubilokko benimde öyle oluyor bıçak saplanmış gibi hiç hareket edemiyorum taki geçene kadar
binnursoysal RaYaRY RaYaRY 5+5 haftalık hamileyim aşırı mide bulantısı her kokudan tiksinme iştahsızlık sürekli uyku hali çabuk yorulma çok zorlanıyorum ne yapacağım bilmiyorum 😔
Leylaa__gulser21 prensesim_66 zamanla geçer canım benimde aynıydı 3 aya girdin mi azda olsa geçiyor benim hala midem ağrılarım devam ediyor ama çok şükür eskisi gibi değil bende 14+ 2
CaglaAtes Merhaba, 7 haftalık hamileyim. Pek iyi geçmiyor hamileliğim. Baş donmelerim ve halsizligim çok fazla.
Papatya41 Kizlar bende 3 haftalık daha kese gözükmedi haftaya Allah nasip ederse gorucez değerim 136 cikti
Mavigoz RaYaRY merhaba ben hamile olduğumu 5 gün önce öğrendim reglim gecikince şuan 5+4 günlüğüm salı günü ilk muaneye gidicem kese görebilir miyim acaba kalp atışı duyabilir miyim aranızda duyan var mı?
Eylulykdz Mavigoz keseyi görürsünüz belli bebeği bile görürsünüz ama kalp atışı duyamayanilirsini ben 7+1 de duydum
Sedaknrg Mavigoz bende 5+6 da gittim keseyi de bebeği de gördük ,kalp atışını çok az da olsa duyduk 🥰🙏🏻