Happymommy RaYaRY 8+3 cü haftadayım. Mide bulantıları, iştahsızlık ve halsizlik var. Sevdiyim hiç bir şeyi yiyemiyorum, aç kalınca da midem ağrıyor, bulantım artıyor. Bıktım 7/24 mide bulantıları ve kusmalardan.
Burcilek RaYaRY 7+1deyim bazen canımın cok istediği birsey oluyor bir çatal alınca bıkıyorum ya daha da yemek istemiyorum🤷🏻♀️ Birde bel ağrısı 🥲 cok sukur mide bulantım yok
Arife1126 Sevi_l ya nasıl oluyor bunun ağrısı? Bende yeni hamileyim 23 kasıma randevu aldım onu bekliyorum daha doktora gidemedim ama sağ kasımda ağrı oluyor ara ara bende düşük ağrısı mı diye korkuyorum.
Arife1126 prensesim_66 nasıl bi ağrı acaba? Benimde sağ kasığımda bi ağrı oluyor ara ara normal midir acaba?
Aysgl_0406 RaYaRY şuan sadece mide bulantısı ve hafif ağrılarım oluyor . Bende 2 ay önce düşük yaşadım o zaman zor zamanlar geçirmiştim
Gulenay-18 fztfatmazel çok zor bir durum bende 12+2 oldum kusma yok ama sürekli bir mide bulantısı ve kusacakmış gibi öğürme var kussam belki bir nebze rahatlıycam ama yok birde mide ekşimesi varki oda çok zorluyor ama yinede bir şekilde idare ediyorum Allah yardımcımız olsun kolaylık versin inşallah 🤲🏻☺️
Gulenay-18 Dilarabozdemir bendede aynı durum var çok yanıyor midem ekşiyor soğuk süt ile azaltabiliyorum sütü seviyorsan soğuk süt dene biraz rahatlatıyor
Gulenay-18 miray58 zannetmiyorum canım benim kese soldaydı ama bebişim erkek☺️ bende duyduğum bütün cinsiyet tahminlerini yaptım ama belli olmuyor kaç haftalık oldun 12e yakınsa biraz dayan doktorlar 12. Haftada söylüyor artık 😃😃
Hilalklc16 9 haftalık oldum hiç mide bulantısı yaşamadım arada baş ağrılarım oluyor onda su icmemekten kaynaklaniyormus
KezibanAdak azeylmz_0 Prilam dr diye bulantı ilacı verdi doktorum bana çok iyi geliyor en azından bi şeyler yiyebiliyorum ara ara bulantım olsa da iyi geliyor yani doktoruna bi danış bu ilacı kullan istersen doktoruna danışmadan başlama ama🌸
azeylmz_0 tugbaacng ben 7 haftalkken gidicm gözükmesi içn fkt kasık ağrılarm batmalar falan cok var sizdede varmı
bebegimibeklerken94 Onceseyhan Onceseyhan 5+1 im hafif kasık ağırısı ve göğüs hassasiyeti dışımda hiç bir belirtim yok benimde
Onceseyhan bebegimibeklerken94 dr a gittiniz mi ben daha gitmedim sadece şuan folik asit kullanıyorum cumartesi gideceğim hem kalp atışını duymuş olurum dye düşünüyorum 🙈
Eda_65 GamzeDurmus bende 9+6 yim çok kötü geçiyor mide bulantısı iştahsızlık kötü koku herşeyden tiksiniyorum 🤢ne zaman geçer bu
azeylmz_0 Eda_65 hep midem bulanmıyor kilo almıcam bebeğime kavuşcam gibi olumlu düşünürseniz cidden öyle olur 😍az ve sık yiyin tavsiyem budur
dilaraulusoy haticehtpoglu beeeeeen geçen sene Mart ayında dış gebelik geçirdim oniğrenç iğnelerden oldum çok çektim şuan da 8+6 hamileyim ve bebek 2.61 cm di en son hiç bir sıkıntı yok çok güzel büyüyor genelde Biz gibi sıkıntı çekenler sonrasında sağlıklı hamilelik yaşıyor
haticehtpoglu dilaraulusoy geçmiş olsun canımm zor günlerin arkasında güzel şeyler bizi bulur umarım 💙
Papatya58 Kızlar Günaydın 7+4 üz. Göbeğimin alt kısmında aşağı doğru baskı var. Ve acayip gaz oluyor acaba neden olabilir.