ikizlerin_annesi__ Ceylin680 sadece ğlesanta previa dedi 6. 7. Aya kadar çıkar dedi ama çıkmazsa riskli iste çok kanama yapabilir dedi
sedacelikss ikizlerin_annesi__ inşallah çıkar sizin de, burda ayaklarınızı uzatıp mümkün olduğunca yatın denmişti ben de bol bol yattım sadece
ikizlerin_annesi__ sedacelikss hepimiz hayırlısıyla atlatırız inşallah 🤲🏻Amin Amin amin inşallah Allah razı olsun canım
nur97 ikizlerin_annesi__ bana da aynısı dendi ama ayrıntılı ultrason zamanında düzelmişti hiç iş yapmadım desem yeridir kendini yorma dinlen yürüyüşe bile çıkma demişti doktorum dinledim yemek yaparken bile yorulursan altını kapat biraz uzan demişti ev içinde
Ceylin680 BaLLikom44 Yani benim bildiğim arka duvar demek bebeğe hiç bir zararı yok olması gereken yerde demek benimde kızım öyleydi yeri rahattı
Ozlem2206 ikizlerin_annesi__ 16da dediler 18 de yukarı çıkmış biraz dedi 21 de tamamen olması gereken yere yerleşmişti ekstra olarak sadece elektrikli süpürge ağır kaldırma yapmadım haftan erken genelde %90 çıkıyormuş
BusrAras- ikizlerin_annesi__ benimde 12 haftamda öyleydi 20 kadar yukarı cıkar agır kaldırma iş yapma demişti canım gecenikili tarama sonucu için gittim 16 haftalıgım yukarıya dogru dönmüş dedi
SekerAnne ikizlerin_annesi__ ameliyat biraz riskli oluyormuş kan kaybı vs bi de hamilelikte kanama olayları
ikizlerin_annesi__ SekerAnne allahım korusun inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız inşallah 🤲🏻siz kaç hastalık oldunuz
Elamasal Merhaba arkadaslar benım de oyle suanda 33 haftalıgım herhangı bır kanama fılan olmadı korkmayın kalbınızı ferah tutun senınkı de zamanla cıkar korkma benım bı kaç cm cıkmıs eskı sezaryan yerımden yukarıya bebek buyudukce kendını yukarı çıkaracaktır
ikizlerin_annesi__ Elamasal sizin kaç haftalıktan beri aşagıda 33. Haftada mı çıkmaya başladı ayyy inşallah canım ya hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Elamasal ikizlerin_annesi__ benımde 20haftamdan berı aşşagıda marjınal denıldı ama korkulacak bısey yok senın zamanla cıkar ayaklarını uzatma yuksek bır yere fırsat buldukca dinlen