Rose91 Kızlar bugün 32+0 haftamdayım ve napsam ne etsem 1400 kilo bir bebegim var zayif dediler.. Sağlığı hareketleri çok iyiymiş çok şükür 🙏🏻 Ama kilo alması için ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz…!!!
miniko_2308 Rose91 benim bir dönem bebeğim çok kilo almıştı o dönem de çok tahin-pekmez yiyordum. Doktora da sordum o çok kilo yaptığını söyledi belki size de faydası olur 🙏🏼
Elfidaa Rose91 benimki de hep zayıf iyi beslensem de kötü beslensem de zayıf ben beslenmenin çokta kiloyu etkilediğini düşünmüyorum o yüzden. Bebeğiniz yine alacağı kadarını alıyo hem herkesin bebeği de kilolu olmak zorunda değil boşver sağlıklı olsunlar da😊
Kumsallina95 Rose91 aynı şekilde tahin pekmez susam ve kaşar peynir kilo yapıyor bende tahin pekmez yediğim ay doktor maşallah neyle besledim demişti
Merve_0109 Rose91 37 hafta 3 kilo civarı benim kızım Bol ceviz su süt yoğurt yeşil yapraklı sebzeler meyve tüketimini artir Ben kefir falanda içiyorum
Deletedmom16362 Burda okuduğum kadariyla muz,kaşar,ceviz, kuruyemis,üzüm kilo aldiriyormus. Sanırım bir de cicibebe. Tabii şekeriniz varsa bilemem.
Rose91 Deletedmom16362 yok canım şekerim hep 66 larda genelde düşük çıkıyor.. ama moralm bozuk malesef zayif kaldigi icin. Tsk ederm ..
Sibelbilen Deletedmom16362 Benimde bebiş zayifti biraz bende muz kaşar ceviz yedim ve gerçekten çok faydasini gördüm şuan çok sükür baya kilo aldi🐣
Rose91 Elfidaa cok şükür kurban oldugum Allah sagligiyla ilgili su ana kdr kotu bir sey duymadim ama zayif beslenmiyorsun dediklerinde artık kendimi kotu hssetmeye basladim.. ki yiyorum malesef benim yapimda boyle yesem kilo alamiyorum..
Rose91 Kumsallina95 aslinda tayin pekmez hep yiyorum… cokta severek..daha cok yesem iyi olur tsk ederm🙏🏻
Kumsallina95 Rose91 Sabah birde akşam yatmadan tüketiyorum birde keçi boynuzu pekmezi ne limon sıkıp 3 yemek kaşığı uyumadan içiyorum
Dyggkpnr Nesguikli süt içebilirsin ben her gece yatmadan içiyordum bebişimin kilo almasında etkili olduğunu düşünüyorum, bi dene istersen, bir de her gün muhakkak muz :)
Rose91 Dyggkpnr tsk ederm cnm simdi hemen bir tane muz yiyorum ya ne yazildiysa her seyi denicem..🙏🏻😊
Ness3 Kuzum şimdi söylediklerim önemli… Ben evdeydim çok üzerine düştüm beslenmenin ve bebek 3 hafta önden gidiyordu iri bbek olacak dedi doktor.. Sonra iştahsızlaştoiım demir ilacı yüzünden haftası ile uyumlu hale geldi geri düştü… Birebir yaşadım o yüzden bunları yaparsan tıbbi bir sorunun yoksa kesin işe yarar. 1.her sabah yumurta nasıl yediğinin önemi yok her gün 1 bardak süt yanında 1 muz 6 badem 2 ceviz haftada 2 gün bol tereyağ ve kaşarlı kuymak Kabak çekirdeği her gün 1 avuç 5.her gün 1 kase yoğurt 1 bardak ayran yemeklerle Meyve olarak üzüm armut muz kilo yapıyo Kahvaltılarda 1 kaşık tahin Pekmez Bu şekilde beslenirsen sağlıklı olfuğu için kilo da çok almıyorsun ben 35 haftadayım 12 kilo aldım ki hamilelik yatarak geçti düşük riski sebebiyle
Rose91 Ness3 rabbim once saglik versin sana.. benimde riskim war die 32 hafta yani bugun rapor aldim calisiyordum diye saglik calisanym ve çok kosustran biriydm hamile olmama ragmen cok ozen gosteremedm belkdie yemeklerimde bilemiorm.. uygulucam mutlaka tum yazdıklarinizi tsk ederm.. 🙏🏻🧿🧿🧿🧿
Rose91 Merve_0109 kurban olurum masallah Rabbim esirgesin 🙏🏻 Yazdiginiz her seyi ayrintisi ayrintisina deniyecem🙏🏻 Tsk ediorm Saglicakla alirsiniz ins kucaginiza💙🧿
Alp52 @Rose91 günlük yumurta süt kaşar peyniri muz kuruyemiş tüketmeye özen göster ama bebekler son haftalarda kilo aliyo bide genetik olabilir sizde minyonsanız size çekmiş olabilir
Merve_0109 Rose91 kuru yemiş özelikle çiğ tüket badem fındık fıstık ve bal kabağı cegirdek çok iyi geliyor canım kavrulmuş pek fazla tüketme çiğ olanın daha faydası var kuru kaysi incir ve siyah kan üzümüde faydalı ❤️
Ymsafc Benimde 35inci haftada 2200 dü her gün 1 tane muz 4-5 tane ceviz çiğ fındık çiğ badem gibi kuru atıştırmalıklar 2 günde bir 1 avokadoyla bal karıştırıp yedim 37-4 te gittiğimde 3080 olmuş
Rose91 Ymsafc oyy masalah ya Rabbim esirgesin.. bende 2 gunde 1 avakado bal sut iciordm aslnda birden kestim yanls yaptim cnm