DerinMavii Bende de var antibiyotik kullanıyorum doğumdan sonra başladı veya önce hiç bi fikrim yok sürekli olurdum zaten bol su içiyorum ama hala daha var tek kullanımlık toz kullandım 2 gün önce bakalim şimdi şimdi akıntı oluyor öyle aticam herhalde 😑
Serapcemre Slnn1122 benm ılk kızımda doguma kdr geçmedi:/ yani vucudum üretiyormuş şimdi hamıleym 7haftalık gene var
Kubraebrar Slnn1122 bende oldum ilk gebelikde antibiyotik kullandim dr bana dediki gebelik basli basina idrar enfeksiyonu olmak icin bi sebep zatn.iliski vs degildir yani canim yatkinsin gebelikde tetiklio
Slnn1122 Kubraebrar Yani ilk üç ayında yoktu sonradan ortaya çıktı ben de artık her ihtimali düşünüyorum hatta kuaförde ağdaya gidiyorum oradan mı kaptım diye bile düşünmeye başladım
mrvkrr Slnn1122 canım cranberry ekstrelerine bak bugün doktorumla konustuk bizde probiyotik ve bu meyvenin ektresi bi takviye önerdi hem kabızlığıma iyi gelecek hemde idrar yolundan koruyacak bende cok enfeksyon geçiriyorum araştır canım istersen
DerinMavii Ay kizlar geçmiyor geçmiyor 2 haftadır antibiyotik kullanıyorum hala aynı hafif sızlama kaldı doktorum geçmezse gel demişti iğneye kadar düşmek istemiyorum en korktuğum şey nasıl gecicek buu