Slnn1122 Kızlar merhaba ben lavabo hijyenine çok dikkat ediyorum fakat geçmeyen bir enfeksiyonum var geçenlerde idrar kültürü yaptırmıştım üreyen bakteri çıktı antibiyotik iğne kullanıyorum şuan geçmesi için sorum şu size Benim aklıma bu enfeksiyon için bir şey gelmiyor ama acaba cinsel ilişkiye girdiğimizden dolayı da bulaşmış olabilir mi aranızda ilişkiye girmeseniz bile enfeksiyonu Olan var mı yani bu zıkkım her türlü hamilelikte illaki çıkıyor mu
Kamumu Slnn1122 idrar yoku enfeksiyonu hamilelikte olan birşeymiş. Doktorum söylemişti. İlişkidende oluyor. Çok afedersiniz ben jiletle temizlediğimde akıntım çok oluyor. Sonrasındada geçiyor. Bol su tüketin
Asyaveannesi36 Slnn1122 hamilelerin %90nında var bu korkulu rüya bende çok dikkat ettiğim halde oldu pamuklu çamaşır giyiyorum ütülüyorum 3kez değiştiriyorum bol su içiyorum ama yine vardı çok şükür şuan yok antibiotik iğne kullandım doktorum bu enfeksiyonu atamazsak erken doğum olur dedi 32.haftam korktum bende antibiyotikleri kullandım
Slnn1122 Kamumu yani ben diyorum ki ilişkiye hiç girmese bile enfeksiyon oluyor mu bende sarı yeşil tarzı bir akıntı oluyor sizde de öyle mi
T-A Slnn1122 Benim erken doğum riski olduğu için doğuma kadar cinsel ilişki yasaktı. Yani yapmadık ama buna rağmen sürekli tekrar eden bir enfeksiyon yaşadım .Birtek İlişkiyle ilgili değil bence.
Asyaveannesi36 Slnn1122 evet riskimiz olmadığı İçin ilişkiyi hiç kesmedik biz iğnenin adını unuttum 5 günlük bir antibiotikdi
Deletedmom16362 Benim eşim yanımda bile değil ona rağmen enfeksiyon yasadim. Tek kullanımlık ilac ve fitil kullandim geçti. Idrar kulturum temiz çıkmıştı ama benim.
bsrakaradayi Canım 23. Haftalarımda başlamıştıııı 35. Haftamdayım hala var ve bitmiyorda her yolu denedik fitiller ilaçlar iç çamaşırları ütüledim hatta genital bölgemi duş alırken sirkeli su ile taharet ettim öyle iyi geldi bi ara kalbime vuruyodu acısı. İdrarımı yapıyordum kalkar kalmaz bidaha geliyodu minicikk minicik. İç çamaşarını günde olabildiğince değiştir çünkü berbat komu veriyor otururken yatarken bacak aranı kapalı tutma hava alsın hani. Sirkeli su ile taharet almayı doktoruna sor onaylarsa yap iyi geliyor en azından dindiriyor👍🏻
Merveikratanem Slnn1122 illaki oluyor canım ne yaparsan yap akıntı oluyor ondan oluyor ilişkiden oluyor tuvalet olayı ise ben başka yerde tuvalete giremem şuan mecbur giriyorum hemen huylaniyorum zaten kızımda enfeksiyon çıkmadı 36 haftada idrarimda kan geldi acile gittim enfeksiyon çıktı şimdi ikizlere hamileyim sürekli enfeksiyon ilişkide yok bizde ikiz olduğundan korkuyoruz erken doğum riskine karşılık ama genede oluyor
merakliblog Bize ilişki yasaktı onu bilmiyorum ama hijyenime dikkat ettiğim halde bende de çıkıyor, benim açık sarı- beyaz akıntı şeklinde. Doktor hamilelikte ph değiştiği için oluyor dedi. Antibiyotik vs kullandım hala var probiyotik önerdi.
Ezgiii11 Slnn1122 bazen bobreklerde tad olusuyor benimde gecmemişti bende hamilrlik koyunca hala antibiyotik bol suyla temizliyorum
Alp52 @Slnn1122 bende temizligime çok dikkat etmeme rağmen sık sık yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonunu ama hamilelikte erken doğum a sebep olabiliyor ben ilk hamileligimde 1 hafta hastanede yattım bu yüzden bende böbrek taşı olduğu için sürekli tekrarliyo enfeksiyon