Clementinee seda_94 evet canım ben öğrendim sonra afedersin o bulantı kusma 7. Haftada bir geldi hayatımın içine etti 😅
Mevaninannesiii seda_94 bulantıyı cinsiyete bağlamiyorm canm ya ilk bebem kız hiç bulantı kusma yaşamadım
dakpinar- seda_94 4,5 haftalık falandı öğrendim hiç belirti yaşamadan 8. Haftadan sonra anamı ağlattı ama kızımın canı sağ olsun şu an 35 haftalığım 12. Haftada bulantım bitti bana mükemmel bir hamilelik yaşatıyor çok şükür 🥰❤️🤲🏻
__NurRya__ İlk başlarda az bulantım vardı 9 haftada falan baslamiştı galiba şu an arada oluyor herkez aynı değil olmaya da bilir 😻
Ftsolgn Ben varım şu an 23. Haftadayim hafif bulantılarım oldu o da tiksinme tarzı ama hiç kusmadim Allah’a şükür 😁😁
Ikincinefes İlk bebegğim kızdı bulantı nedir bilmezken:) ikinci bebişime hamileyim oda kız ama bulantıların kusmaların haddi hesabı 😀yoktu ki 36 haftadayım hala biraz kaçırsam yemegımı bulantım oluyor
Kumsallina95 seda_94 öğrendiğimde 6 haftalık ti hiç belirti yoktu ne zaman 2.5 aya geçtik kusma başladı Allah’tan uzun sürmedi ikinci gebeliğim diye galiba
MelegimibekliyorumM seda_94 38 haftalık hamileyim canım en baştan bugüne kadar allahıma şükür ne bulantı ne kusma çok rahat geçirdim. Kızımı kucağıma alacağım günü bekliyorum şu an 🤗
Busra6034 8.haftama kadar bişey yoktu ondan sonra bir başladı tam başladı şuan 23 haftalıgım halaa devam😣 kızım olucak allah nasip ederse💜
RumeysaNur34 seda_94 8 haftada başladı ikinci hamileliğim çok zor geçiyor ilk ayda herkes kızın olacak dedi 15+3 de kız olduğunu öğrendim 27+4 hala mide bulantım var ama çok şükür 🤲😊
SerraveAnnesii Benimde kızım olacak hiç ne bulantım ne tiksintim hiçbiri olmadı hamileliğim çok rahat geçiyor şu an 23+2 olduk 😂 kişiden kişiye göre belirtiler değişir
seda_94 SerraveAnnesii neler yiyorsun tatlı ekşi canım bende hiç bulantı tiksinme yok erkek diyorlar ama kız hissediyorum 13 Aralık randevum