Seross10 Gzm23 etmez miyim ediyorum zaten diş ağrısı geliyorum sonra tatlı tuz biber oluyor üstüne 😁😁
Gzm23 AdenEva Ahahah şey gibi oldu aik mantık intikam da kadın vardı yaa bilezikleri için bu benlm bebeklerim diyordu o aklıma geldi bir an 😂😂😂
Bebegim000 Cips + sushi 🍱😂😂 normalde zaten sık yerdim hamilelikte arttı isteğim zararlı oldugunu biliyorum 😏
Gzm23 030464 lays az yağlı çok zararlı depğl aslında haftada bir sorun olmaz ki sarımsaklı yoğurt da çok güzel
35lavanta Gzm23 kızzz nasıl geçirmeyeyim şuan herşeye hayır diyen sürekli sinirli atıp vuran bir kız çocuğuyla uğraşıyorum arada kaçamak hakkım 😂😂 ya benim kayınpederim bakkal ben okadar uzun süre uzak tutamam ama amacım 3 yaşına kadar olabildiğince temelini sağlam atmak bağışıklığıda daha kuvvetli olur hem birde elinde sonunda herşeyi yiyecek zaten kaçarı yok ben ne kadar bedenini korudum kâr diyorum işte 🤷🏻♀️😍
Zeyzeyu19 Kola 🤩 3 yasımdan beri iciyorum ailem de aynı sekılde . Esımle ben ıkı gunde bır şişe iciyoruz ama ailemle yaşarken evde 2 litre giderdi . Her yemekte kucuk bı atıstırmalıkta dahı ıcmek zorundayım sıgara bagımlısı gibiyim yanı . 35. Haftamdayım en basından beri de iciyorum
Ismimikabuletmiyo Gzm23 benimde cikolata mesela bi kavanoz cikolatayi 2 gunde bitirebilirim ozel cikolata solabim var. Ama bebisi ogrendigimden beri 2 haftada en fazla 5 tane gofret yedim 3 gundurde agzma sürmüyorum çünkü kafein orani yukseliyo. Ama benim sinavim sigara. Gunde 2 bazen 3 e kadar düşürdüm insallah tamamen birakirim
Aynur47 bebeklibirisi ay aklima.o esra erolda 8.5 aylik hamile olup cani hamburger istediği için kocasından dayak yiyen kiz geldi hamburger deyince
bebeklibirisi Aynur47 Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın ben de görmüştüm onu üzülmüştüm Kıza da. Sonra eşime de şükrettim yani istemediğim şeyleri bile yapmaya çalışır
Yesimisss Gzm23 bana da bir kaç kişi dedi ama kendimi hiç tutamadım, çılgınlar gibi turşu istedi canım hep 😃 normalde de çok yemem aslında, sırf oyğzden kızın olucak dediler, ama oğlum olucak 🤣
Gzm23 Yesimisss Aaa bana da kız dediler ama doktor erkek olabilir dedi ama kesin konuşmadı 17 +6 dedi doktor saklıyor göstermiyor detaylı ultrason da zahmet edip gösterirse Göreceğiz kızlar mı göstermiyordu yaa??
Gzm23 Deletedmom27362 17+6 canım valla cipsi çok ama çok seviyorum özellikle yeşil doritosu ama haftada bir yiyorum sırf günleri sayıyorum hafta dolsa da yesem diye
Aysuu06 Happy_001 ayy benimde resmen kolakolik olmusum duramıyorum 😖 çok zararlı da Off ne yapacağımı bilmiyorum
Miniklimonum Gzm23 hamburger , pizza , döner yani ne varsa hiçbirinden vazgeçmem o güzelliklerden vazgeçilir mi ya 😀😀
Minicikkiz Doğuma az kaldı. 2 defa hamburger yedim. 1 defa sosisli yedim 6 defa cips Yazın kola içtim bir kaç defa Okadar 😅 Geri kalanı sağlıklı
Gzm23 Minicikkiz maşallah Yaa nasıl yapıyorsun onu Ben de sağlıklı beselenmek istiyorum ama pizza hamburger kızartma ve cipse dayanamıyorum aslında ev yemeği çok yemiyorum diye onlara gidiyorum küçükken de öyleydim