Gzm23 Yesimisss canım maşallah valla ayırca Ben dedim çünkü turşu tuzlu Ben daha 17+5 im olmadı ödem ama çevrem tuzlu yeme ödem olur dedi
Yesimisss Gzm23 bana da bir kaç kişi dedi ama kendimi hiç tutamadım, çılgınlar gibi turşu istedi canım hep 😃 normalde de çok yemem aslında, sırf oyğzden kızın olucak dediler, ama oğlum olucak 🤣
35lavanta Gzm23 hayır canım o cips yemedi yiyemezde daha çok erken kızım atak döneminde beni çok zorluyor onu söylemek istedim. Kııızz ben ona hiç verirmiyim öyle şeyler kendi ailem bile garipsiyo bazen eskiden böylemiydi bilmemmne diye 1 yaşına kadar hiç tuz tüketmedi mesela babaannem hep üzülürdü yazık tatsız yiyo azıcık at bari diye 😂😂😂😂
Gzm23 35lavanta allhım ya rabbim cips atağı geçiriyon birde 😂😂😂ayırca o kadar iyi yapıyorsun ki valla her şey onun sağlığı için babam da bana 7 yaşıma kadar yedirmedi abur cubur sonradan Ben Israr edince aldı
35lavanta Gzm23 kızzz nasıl geçirmeyeyim şuan herşeye hayır diyen sürekli sinirli atıp vuran bir kız çocuğuyla uğraşıyorum arada kaçamak hakkım 😂😂 ya benim kayınpederim bakkal ben okadar uzun süre uzak tutamam ama amacım 3 yaşına kadar olabildiğince temelini sağlam atmak bağışıklığıda daha kuvvetli olur hem birde elinde sonunda herşeyi yiyecek zaten kaçarı yok ben ne kadar bedenini korudum kâr diyorum işte 🤷🏻♀️😍
Seross10 Gzm23 çikolata düşkünü çok oldum ama frenlemeye çalışıyorum kendimi tutuyorum ama görünce gözüm dönüyor sanki 😁😁 Allahran gebelik şekeri çıkmadı
Gzm23 Seross10 allhtan çıkmamış ama dikkat et bende çikolata aşığıydım ama hamilelikte hiç istemiyorum tuzlu ekşi yiyorum bol bol
Seross10 Gzm23 etmez miyim ediyorum zaten diş ağrısı geliyorum sonra tatlı tuz biber oluyor üstüne 😁😁