Derya2867 Gzm23 burger king big king et menü asla vazgeçmem ama yiyor muyum hayır çünkü 29 haftalık hamileyim 9 kilo aldım 😅
Cilekliruyam Gzm23 evet canım tuzlu ya o yüzden son aylarda ödem yapıyor ilk aylar arada canım isteyince yiyordumda şimdi yiyemiyorum
Defnecimm bebeklibirisi aynı durumdayız. Bizimde yaşadığımız yerde pek birşey yok. Her doktor kontrolune gıttığımızde popoyes yiyoruz 😍😍
bebeklibirisi Defnecimm başka yerden söylüyoruz ama yine de yerini tutmuyor valla bak şimdi bile canım çekti allahtan salı kontrol var 🤓🍔
Gzm23 Cilekliruyam Ben daha çok yeniyiim 17+5 haftalık yesem ödem olur mu ayırca ayırca salatalık turşusu da yiyorum çok Sen kaç haftalıksın peki?
Defnecimm bebeklibirisi sizin en azından söyleyebilecek yeriniz varmış bizde o da yok 😀😀 bugün yemek yapmak istemıyorum dışardan söyleyelim diyemiyorum hiç 😀😀
Gzm23 bebeklibirisi aynen öyle canım salı günü yersin yine bende cipste her hafta cuma yiyorum Yada iki haftaya bir cuma günleri
Cilekliruyam Gzm23 valla şimdiden fazla yeme canım ben pek dikkat etmedim çok ödem oldu ellerm ayaklarım sabah uyanırken ellerim çok acıyor tamamen yemeğe bile tuz atmıyorum kaç haftadıe. Şuan 39+0