Gzm23 Happy_001 çok kötü bir durum çok içememek benlm arkadaşım çok içmiş hamileliğinde hiç bir şey olmamış ama herkesin bünyesi farklı
Aysuu06 Happy_001 ayy benimde resmen kolakolik olmusum duramıyorum 😖 çok zararlı da Off ne yapacağımı bilmiyorum
bebeklibirisi Gzm23 hamburger 🍔 gerisi fasafiso 😂😂 ilçede yaşıyoruz burger king falan yok merkeze doktor kontrolüne gideceğimiz zamanları iple çekiyorum burger yiyebilmek için eşimle pazarlık yapıyoruz haftalar öncesinden 😂😂😂
Defnecimm bebeklibirisi aynı durumdayız. Bizimde yaşadığımız yerde pek birşey yok. Her doktor kontrolune gıttığımızde popoyes yiyoruz 😍😍
Aynur47 bebeklibirisi ay aklima.o esra erolda 8.5 aylik hamile olup cani hamburger istediği için kocasından dayak yiyen kiz geldi hamburger deyince
Cilekliruyam Gzm23 ay cipste çok severim ödem yapıyor diye yiyemiyorum doğurayım ilk önce cips yicem 😂
Nesraa_ Aycaaa571 izmirli değilsiniz galiba ama burada kumru dediğiniz şey karışık sandviç bizim burada kumru susamli pogacanin icinde domates peynir ve biber olur 😂