o1anneadayi Busra2013 oh az kalmış senin de ikili rakamlara insallah tekliye de cabucak hayırlısıyla düşeriz 😅
o1anneadayi Tuba0621 ohhh masallah ya ayyy ben bile heycanlandim 8i okuyunca rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin kuzum 🥰❤
Glser o1anneadayi yaa cnm rahim.illa aynı şeyi 2. Yaşıyor ya onlada alakası var yasta etken illa inan bana genç vücut un bebeği tasimasiyla yaşı almış vücut bir olmuyor sürekli gün hesaplıyoruz hep oturmak istiyorum
Algorab o1anneadayi hayirli olsunn🙂 bugun bende de son 99 heyecan,korku,endise sardi sarmaladi beni😑😑
o1anneadayi Canselyaren biter biter sabır gerektiriyor hamilelik cok net anladım doğduktan sonrası daha rahat bence 😂😂
o1anneadayi Leylasiva21 cokta yokmuş kiz vallahi sayma o kadar çabuk geçiyor ki ben nasil geçti anlamadım insallah geri kalan günler de böyle çabuk geçer 🥰
o1anneadayi Canselyaren hadi yaaa korkutma beni neye kimi karnındaki günleri arayacaksın diyor kimi dogurduktan sonra daha rahatsın hemen büyüyorlar zaten falan diyor bakalim yaşayıp gorecez😅😅
ftmnr_drgt o1anneadayi amin inşallah hepimize 🙏 bizde son 100🥰 çok güzel geçen bir süreç ile ilerliyoruz 🥰
o1anneadayi ftmnr_drgt ayyy ne güzel aynı günlerde doğuruyoruz tabi yaramazlar erken gelmezse 😅 benim biraz zordu ama şükür şimdi daha rahatım tek sıkıntı plesenta aşağıda
o1anneadayi Firstlady olur olur kolay olur iyi düşünelim iyi olsun Allah bir seste dogurmayi saglikla kucağımıza almayi nasip etsin 🤲🥰❤