Civcivinannesiii Deletedmom93284 yaaa yeriiim 🤩🤩🐣 Bizde ogrendik kuzum benmde oğlum oluyoo acti pipiyi utanmaz evladim ahahahah 🧿💙💙🥰🥰🥰cinsiyet partisi yalan oldu 🤣🤣🤣 nevarneyokk Azizinannesi2 @alparslanannesii1661 @kalpatisi_
Azizinannesi2 Civcivinannesiii Gözün aydın analı babalı büyütsün inşallah 🧿🧿 erkekler direk gösteriyor yigidin mali ortada olur hesabı 😂😂
Deletedmom93284 Civcivinannesiii yaa sağlıkla gelsin aslanlar 😂💙 boşver cinsiyet partisine yapacağın masrafla bebişe eşya alırsın 😂
kalpatisi_ Civcivinannesiii sende ayıp ettin. Geç kaldın seninkinide okumuştum melikeye yazarken… ben herşeyi görürüm sıra sana geliyodu dkdmdkdmdmdmdmd bu arada hayırlı olsun tatlişkom bir ağa daha geliyo 😅😅😅 kimin kızı oluyo ya benim kız yalnız kaldı 😅😅😅😮💨
nevarneyokk Civcivinannesiii Seninkinin üçüncü kocası geldi kalpatisi_ 😂😂 Sağlıkla gelsin o da İnşallahh 💙💙
Civcivinannesiii Azizinannesi2 amiiin canm insallah🤩🤩 He valla yaa dayamis gotunu karnima ahahahaha anası pipisini yesin 🤣🤣
kalpatisi_ nevarneyokk @Deletedmom93284 keşke tek seni unutsa kanka 😒😒 hayırlısıyla sağlıkla gelsin benim kızımın 2. Kocası dkdmdkdmdmdmd
Deletedmom93284 kalpatisi_ seni unutmaya ömrüm yeter mi kanka dkkskdk trip atmayın heyecanıma yenil düşmüş olabilirim😂
kalpatisi_ Deletedmom93284 unutmuşken bunu deme bari ömrün yetmişki unutmuşsun hainn dkdmdkdmdm iyi tamam tamam affettim bidaha olmasın böyle şeyler 😅😅😅😅
Civcivinannesiii Deletedmom93284 insallah kuzum yaa saglikla dogsunlar 🥰 Aahhaha demi yaaa dusununce oda mantikli🤣🤣cocugumda ayni dusunceye girmis olmaliki direk actı anam masrafa girmesin diye ahahahahah
Civcivinannesiii kalpatisi_ ahahahah lan vallaha unuttum ona isyanini gorunce hemen ekledim ama yakalanmisim kanka ahahahHha Heyecanima ver dostum🥰🥰🤣 Amin kuzum yaa cok saol. Pipiler diyarina hos geldin ahahahah Senin kizda artik secip begenip alsin 🤣🤣
kalpatisi_ nevarneyokk Civcivinannesiii @Deletedmom93284 valla şimdi bişey dicem de ayıp kaçıcak dememeyi tercih ediyorum dkdökdmddkdmdmdmmddmdmdmdm bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır hadi yarıştırın oğullarınızı kazanan dünürüm olur ckdmdkdmdk
kalpatisi_ Deletedmom93284 ama hayırr ben yapamamm, ben yookk, ben ı ııııı dkdmdkd asla kanmam dkdmdkmd