Deletedmom93284 @lavininannesii @iki_tospik_annesii @Civcivinannesiii @yigitege_annesi haber verin demiştiniz kuzular oğlum oluyor 💙🧿 Hiç uğraştırmadı annesini hemen gösterdi alın size pipi diye ultrason boyu karşımıza çıktı 🙈😂 @Civcivinannesiii sen rn naptın kuzum öğrendin mi
iki_tospik_annesii Deletedmom93284 Oyy maşallah paşa saglıkla gelsin 🥰❣️ Ben sana dedim erkek diye 🙈😅😅
Azizinannesi2 Deletedmom93284 Ahh askom sağlıkla gelsin paşa inşallah anası gibi gulze olur bahtı açık olsun 😍😍❤️❤️etikette bende yokum ama yazdım 😂😂
Civcivinannesiii Deletedmom93284 yaaa yeriiim 🤩🤩🐣 Bizde ogrendik kuzum benmde oğlum oluyoo acti pipiyi utanmaz evladim ahahahah 🧿💙💙🥰🥰🥰cinsiyet partisi yalan oldu 🤣🤣🤣 nevarneyokk Azizinannesi2 @alparslanannesii1661 @kalpatisi_
kalpatisi_ nevarneyokk @Deletedmom93284 keşke tek seni unutsa kanka 😒😒 hayırlısıyla sağlıkla gelsin benim kızımın 2. Kocası dkdmdkdmdmdmd
nevarneyokk Deletedmom93284 He he…. Neyse sağlıkla gelsin aslan parçası benim oğlana arkadaş geliyo 😀
Deletedmom93284 Azizinannesi2 😂ay yaz tabi ki tek tek etiketlemiyim dedim hepiniz görürsünüz diye bebek 😂🙈 inşallah teyzesi sağol
nevarneyokk Deletedmom93284 Ya ben necatibeyde bikere onları toplayan bi amca görmüştüm 😂😂 Artık niye topluyosa
Sevdemm0789 Deletedmom93284 Aaa bnde 16+5 bizimki de kız 🤰🌼💞 aynıymışiz inşaallah aynan da yazarız doğum hikayemizi 🤗🤗🤗