minikveeannesi minikveeannesi bu arada armut yiyorum duzenli 2 gundur basladim safra kesesi armuta benzeyen bi organmis yeni ogrendim bi umut iyi gelir diye yiyorum hani derler ya hangi organa benziyosa onu yeyin diye
Gamze646464 Neseaslan ablamda olmuştu doğumdan sonra da safra kesesi oluşmamış sarılığı geçmedi yigenimin karaciğer bitirdiği için nakil oldu şu an iki yaşında aksatmayin bı kaç doktora daha gösterin aynı süreç olacak diye bişey yok ama aksatmayin bence
minikveeannesi Gamze646464 yaa cok uzuldum Allahim kimseye yasatmasin ama korkuyoruz tabi dogumdan sonra gozukur insallah
Mucize2021 Kuzu karacigeri ve bobregini yiyin insallah sifa olur ben yedim insallah sifa olmustur sizde yiyin mutlaka 1kere yeseniz bile yeter
Mucize2021 Neseaslan ben yaptim 20 gun once bebegim malesef 17 gundur yogun bakimda safra kesesinden dolayi ameliyat diyorlar
Neseaslan Mucize2021 ne için ameliyat olaca? Cok geçmiş olsun. Sizin için dua edicem. Ameliyat çözüm olacak mı ? Ben inanıyorum. Miniğiniz sağlıkla evine gelecek inşallah 🙏🏻