Neseaslan 21 haftalık hamileyim; Doktorlar bebegin safra kesesini göremediklerini söyledi, fakat ilerleyen haftalarda görülebileceğini söylediler. Benzer durumu yaşayan veya duyanlar var mı ?
Gamze646464 Neseaslan ablamda olmuştu doğumdan sonra da safra kesesi oluşmamış sarılığı geçmedi yigenimin karaciğer bitirdiği için nakil oldu şu an iki yaşında aksatmayin bı kaç doktora daha gösterin aynı süreç olacak diye bişey yok ama aksatmayin bence
Mucize2021 Neseaslan gittim ama safra kesesinle alakali hic bisey demedi doktorum bende sormadim sanirim kabullendim
minikveeannesi Mucize2021 merhaba 21. haftada detaylida bebegimin safra kesesi gorulmedi suan 37 deyiz hala yok siz dogum yaptiniz mi
Neseaslan minikveeannesi 29+5 oldu, gecen hafta gittim dr göremedi yine, 32 haftada gel tekrar bakalım dediler. Doğumdan sonra belli olacak herşey
Mucize2021 minikveeannesi bizim doktor sanirim kendi ultrasonunla goremiyor dogumdan sonra bakicaz diyor 33 haftadayiz suan
Mucize2021 minikveeannesi yok gitmedim artik dogumdan sonra bakilcak insallah hepimizin bebekleri sagliklidir
minikveeannesi Neseaslan dogumdan sonra bebege bi cocuk doktoru bakacak elimizden suan baska bisey gelmiyo
Neseaslan minikveeannesi 60 gün 41 haftaya göre olursa. İnsallah rabnim sizide bizide sevindirir, güzel haberler alırız