_rabia2109 duygu_ozgenc maşallah benim maalesef 1 cm bile açıklığım yok suni alırsam çok çekerim gibi 😐
duygu_ozgenc _rabia2109 son anda sezeryana alincaktim varis coraplari bile giydirmislerdi 7 cm de kalmistim Allah kolay dogumlar nasip etsin
_Aysgll_ Zeytinlimon Nisan geldikten sonra hemen doğum olmuyor dimi.Bende de akıntı şeklinde peceteye silinirken bişey geldi ama anlamadım nişan mi değil mi. Salı günü kontrolüm de 40 haftalık olduk tam 🙈 1 cm açıklığın var demişti hafta başında kontrolde doktor
Zeytinlimon _Aysgll_ merhaba benim nişan geleli bugun 16. Gün şuan 40+5 im açıklığım 1 cm di yarın 40+6 da tekrr kontrolüm var ama dr um 41.0 da doğumu başlatmamız gerek dedi suni ile başlayacak inşallah açılmam devam eder🙏🏻🙏🏻Size de sağlıklı doğumlar🙏🏻🙏🏻💕
Momlife1 _rabia2109 benim kızım hiç inmedi kanala 40+3 te gittim 2 cm açıklık vardı olmamada sunni sancı deneyecektik zaten ebeler bastırdı indirdi normal doğum yapabilmiştim
Alvindmrkl _rabia2109 kanala inme diye bir şey yok kanala inse zaten doğum başlar dedi bu gün doktor pazartesi gel suni sancı ile yapacağız beklemeyelim dedi 40+5 olacak pazartesi
_rabia2109 Alvindmrkl ay benide yarına çağırdı 41e kadar beklemek istiyorum diğcem bende eğer yok derse suni istiycem
Alvindmrkl _rabia2109 kanala inme diye bir şey yok dedi öyle olsa doğum başlar dedi sancım da yok bu gün dedi pazartesi sabah gel suni sancı verecek 🥲
Alvindmrkl _rabia2109 ben bazı hikayeler okudum beklemek istemedim her bekleme risk artık hep hareketleri kontrol ediyorum güzel düşünmek lazım ama sonra doktor ben sana demiştim demesin
_Aysgll_ Zeytinlimon İnşallah devam eder acilman ve kolay doğumun olur 🤲🏻 Allah yardımcın olsun 💕 Sağlıkla gelsin miniğin 🥰
Edagg _rabia2109 merhaba sizi korktmak istemem ama bazen 40+da olan bebekler anne karnına kakasını yapabiliyor ve tehlikeli durum oluyor onu dikkate alın
Nazi_Agayeva98 Zeytinlimon ya ayni durumdayiz mende 40+3 oldum hic bir belirti yok belim cok agriyor bir tek baska bir weyde yok yarin muayinem var
Zeytinlimon Nazi_Agayeva98 benimde aynı bel ağrım var ama başi yerleştiği için dedi dr da hiç açılmam olmadı😭bnm de yarın kontrol hayrlısı olsun hepimiz ve bebeklerimiz için🙏🏻🥺🥺