dondurmalibebegim
Gözlerimden yaşlar süzüldü kardeşim , Allah sana çok daha güzel duygularla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin. Okumayacaktım ama dayanamadım Allah sana yardım etsin gönlüne inşirah ferahlığı versin. Bahsettiğiniz hastane özel miydi göz göre göre ihmal söz konusu Allah bildiği gibi yapsın. Acınızı yaşayın ama lütfen kendinizi suçlamadan yaşayın hiç doktor yüzü görmeseniz ihmal ettim diyebilirdiniz ama doktora gidip her şeyin yolunda olduğunu duyunca hepimiz rahat davranıyoruz. Hamileliğimin başından beri sık gittim doktora çeşitli şikayetler ile söylenen cümleler benzerdi ve her gebeliğin kendine özgü olduğu, anne olmanın kolay olmadığı, vücudumu çok dinlememem gerektiği vb. Hatta bazen bunun için mi geldin bakışı malesef doktorlar da sert davranabiliyor.. Bir cumartesi acile gittim sabahın 08.00′i acile giriş yapabilmem için ebelere yönlendirildim sebebi soruldu kaşıntıdan sabaha kadar uyuyamadığımı ağladığımı söyledim karnımı gösterdim kıpkırmızı kabarcıklarla dolu, ne oldu biliyor musunuz bana buna kadın doğumun bakamayacağını söyleyip girişimi yaptırmadılar. Normal acile gittim gebelik kolestazı testlerini oradaki dr yaptı. Bu yaygın bir durumken bile şunu yaşadım yazma sebebim size ihmallerin her yerde olduğunu anlatmak lütfen kendinize eziyet etmeyin. Özel hastane bile yok burda gideceğimiz, araştırma hastanesinde de bu söylediklerimi ve bir sürüsünü yaşadım. Kaderiniz bundan sonra güzel olur inşallah 🙏 Rabbim size ve bütün annelerimize yardım etsin her daim.