Mihriballim Yarenagat hadi inşaallah sağlıkla huzurla gelsin minigin son zaman değil günler saatler gecmiyor☺
Civcivinannesiii Mihriballim ayyy insallah canm 🥰 cidden yaa zaman gecmiyo hele bugun durdu sanki yatiyorum uyuyamiyorum heyecandan ahahahhaha Cok duygusal etti beni bu hormonlar yarinda bebegi gorunce aglarim kesin 🤣🤣🤣
Mihriballim Civcivinannesiii 😀😀🙈 demek ki bi çoğumuz ayniyiz ben ağlamaktan doktoru dinleyemiyorum sonra eşime ne dedi falan diyorum 😀😀😀🙈🙈
Eslemkusun_annesi Mihriballim bende dün gördüm sözde ama. Göremedim şimdiye kadar hep açık açığa yüzünü gösteren kızım bu kez göstermedi 34+5olduk 2.600 kg 46 cm 20 aralığa sezeryan günü verdi doktorum sabırsızlıkla bekliyoruz🥰🥰🥰
Mihriballim Eslemkusun_annesi hadi sağlıkla kavuşun inşaallah yeni yila miniginizle giriceksini ne güzel 🙏🏻❤ bu haftalarda artik yüzünü göstermez büyüdüğü için ☺ birde kanala doğru iniyorlar bundan sonrası yüz yüze 🙈
Eslemkusun_annesi Mihriballim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza ❤️🤲
Mihriballim FusunF amin inşaallah☺ zaman çok hızlı geçiyor ilk gebeliğim dun gibi aklımda ☺ tadını çıkarın her anin.
962301 Mihriballim bizim bebek nazlı çikti göstermedi kendini kapatmiş bacaklarını açmiyor cinsiyet öğrenemedik Siz gitiniz mi doktora?
Mihriballim 962301 ya yerim onu ben kız olabilir kixlar genelde kapatıyor . Bizimki bu sefer açık açık gösterdi ,🥰 2. Kızımız geliyor. Doktorunuz kaç gram olduğunu söyledi mi size
Mihriballim 962301 amin Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah. 😀 Yaa küçük kurbağa büyümüş 🤭