RumeysaNur34 ipekveatlas ay olmazda inşallah perişan etti beni hala mide bulantısı çekiyorum çok yoruldum. İlk hamileliğimde 16 kilo almıştım ama işte hepsi bir olmuyor canım
Gizemmmmira ipekveatlas Benimde hiç olmadı kusmadım iştahımda açıktı ama almadım kilo iyikide almadım valla 😂
sumeyraballl ipekveatlas 😂😂😂 bende tartıda görünce şok oldum bu nasıl olur diye bu kdr hızlı kilo almayı beklemiyordm
ipekveatlas Bsrbsrrr kusmaktan mı? bende o sorun hic olmadı hep yedim ondan almısım 4 kilo her yerim çatlamaya başlamış bile
iremgrgn ipekveatlas ben 5 kg vermiştim 4 ayda şimdi 5. Aya giriş yaptım bir kg almışım, 59dan 54e düştüm şimdi 55-56 arası çıkıyorum
ipekveatlas iremgrgn benim hic mide bulantım kusmam olmadı ne bulduysam yedim acıkınca. almısım iste sasırdım bu kadar almama 4 kilo beklemiyodum. 3 hafta önce tartıldığımda 60 kiloydum demek ki 3 haftada 3 kilo😮💨
erdem_agah ipekveatlas 17 haftadayim. Bu bir ayda 1 bucuk kilo almışım 🤦 toplamda da 3 kilo almis oldum. Ama ben baya iyi yiyorum 😁😁
ipekveatlas erdem_agah bende😨 hic esirgemedim kendimi şunu yemiyim kilo alıeım diye. benim bulantılarım da olmadı hic midem ne zaman kazınsa hemen yedim ama frenlemek gerekiyo demek ki
erdem_agah ipekveatlas ben ilkinde 15 kilo almama rağmen cok rahat doğum yaptım sonra kilolarimin hepsini verdim biraz ondan sanırım rahat davraniyorum önüme geleni yiyorum 😁😁