Merve098 Arkadaşlar aranizd la yüzük testi yapan oldumu birde hamile kaldığınız ay ve yaşınızı toplayın 9 çıkarın tek sayı çıkarsa erkek çift sayı çıkarsa kızmış benim kızımda doğru çıktı sizinkiler doğrumu bakabilirmisiniz
La_Liberte kibarim_41 şöyle söyleyeyim çin takviminde takvime direk baktığınızda yaşınıza 1 eklemeniz gerekiyor. Çünkü onlar doğduklarında 1 yaşında sayılıyorlar. Mesela ben 31 yaşındayım 32 yaşa bakmam gerekiyor. Otomatik hesaplama yaptığınızda ise kendisi 1 ekliyor zaten. O yüzden farklı çıkıyordur. Ama bende hiçbiri doğru çıkmamıştı 😅
kibarim_41 La_Liberte demek o yüzden öyle çıktı ben hesapladığımda kız çıktı otomatik hesapta erkek çıktı yani o zaman oğlum olacak hesaba göre 🤔
La_Liberte kibarim_41 yani hesaba göre evet 😊 ama dediğim gibi bende ve görümcemde tutmamıştı. Bunlar hep hurafe. Ama sizi çok iyi anlıyorum insan merak ediyor 😊
Kuzusununanasi Benim tutmustu çin takvimine göre kız yazıyordu. Kızım olacak benim de insallah. Etrafımdakilerde de baktım doğruluğunu teyit etmek için onların da tutmuştu😀
EbrarLinaBebek kibarim_41 benim kardeşimin 2 hamileliğindede doğru çıktı ama benim ilk gebeliğim ve erkek diyordu kızım olucak